Mesaj_Intampinare_Site
C:UsersOP002Desktopurgent-curier.jpg

DULCETURI FARA ZAHAR

Dulceturi Fara Zahar

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
DULCEATA DE ARDEI IUTE CU FRUCTOZA MEDICER 196 ML
Are gust dulce acru iute delicios.Sepoate folosi drept condiment la ciorbe,supe,cartofi prajiti, carne prajita sau gratar.poate fi utilizat fara restrictii de catre diabetici.
9 RON
Dulceata de Merisor cu Fructoza
Este obtinuta din fructe de merisor si fructoza fiind accesibila persoanelor cu diabet.Are un puternic efect antioxidant si efect impotriva infectiilor urinare deoarece se opune adrearii bacteriilor la tractul urinar acestea fiind asfel eliminate.
10 RON
Dulceata de Lamaie cu Fructoza
Dulceata Lamaie este obtinuta din lamaie integrala si fructoza.Contine flavonoizi care protejeaza vasele de sange iar prin fierbere in solutie apoasa vitamina cin forma de acid ascorbic trece in forma de acid dihidroascorbic cu potential antioxidant crecut fata de acidul ascorbic.
10 RON
Dulceata de Ardei Iute Isot cu Fructoza
Are gust dulce acru iute delicios.Se poate folosi drept condiment la ciorbe,supe,cartofi prajiti, carne prajita sau gratar.Este facuta din ardei iute isot turcesc .Are un gust mai putin iute decat ardeiul iute rosu dar o aroma mai fina si o remanenta crescuta.Se poate folosi de catre persoanele care au diabet.Cititi la rubrica articole despre isot.
10 RON
Dulceata de Caise cu Fructoza,196ml
Dulceata de caise cu fructoza are gust si aroma foarte placute .Poate fi folosita fara restrictii de catre cei care au diabet.O recomandam si pentru copii care prin reducerea cantitatii de zahar consumat vor reduce riscul de a deveni diabetici la varste mature.
10 RON
Dulceata de Portocale cu Fructoza,196 ml
Dulceata de portocale cu fructoza are gust si aroma foarte placute .Poate fi folosita fara restrictii de catre cei care au diabet.Orecomandam si pentru copii care prin reducerea cantitatii de zahar consumat vor reduce riscul de a deveni diabetici la varste mature.
10 RON
Dulceata de Curmale cu fructoza,196 ml
Are gust placut.Fiind facuta cu fructoza poate fi folosita de catre persoanele care au diabet.
10 RON