Joi , 25 Aprilie 2024
CREMA DE FATA APIDERMIC

CREMA DE FATA APIDERMIC

CREMA DE FATA APIDERMIC

Stoc epuizat


Descriere CREMA DE FATA APIDERMIC

Ingrijirea tenului sanatos este desavarsita de un tratament regal obtinut din substanta ce hraneste regina albinelor :laptisorul de matca.
Datorita complexului de elemente active format din ceara naturala de albine,laptisor de matca si retinol A ,pielea isi recapata stralucirea naturala,fiind hranita in profunzime.

Indicatii:
Pentru tenuri uscate,foarte uscate,obosite si deshidratate.

Laptisorul de matca, hrana regala , complex din vitaminele B,C,D si E, este o substanta naturala cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat in substante proteice:lipide,glucide si vitamine , activand circulatia sangelui.
Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor,laptisorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid.
Retinol A sau vitamina A,datorita actiunii sale antioxidante ajuta la reducerea ridurilor fine si micsorarea porilor.
Absorbit de piele,retinolul A duce la cresterea productiei colagenului,bariera naturala a pielii impotriva factorilor agresivi din atmosfera.
Ceara naturala de albine completeaza laptisorul de matca si Retinolul A , fixand apa si substantele hranitoare in celulele pielii.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu CREMA DE FATA APIDERMIC