Vineri , 29 Martie 2024
Unguent cu Tataneasa

Unguent cu Tataneasa

Unguent cu tataneasa, util in probleme reumatice, contuzii, ulcer varicos, rani are efect anti-hemoroidal util in tumori ale pielii. Produs 100 natural nu contine parabeni.

In stoc: 57

12,00 LEI

Descriere Unguent cu Tataneasa

UNGUENT CU TATANEASA

Tataneasa este excelenta pentru efectele ei miraculoase de a diminua inflamatiile, de a vindeca rapid ranile. Datorita alantoinei, tataneasa detine si proprietati antitumorale si anticancerigene.

Utilizari:

Ten iritat şi gras; rani greu vindecabile; reumatism, anchiloze, artroza, artrite; fracturi (cu efect de stimulare a formarii calusului), traumatisme, contuzii, hematoame, distorsii, traumatisme provocate in accidente sau in competitii sportive; hemoroizi, escare, fisuri mamelonare; furuncule, intepaturi de insecte; tumori canceroase ale pielii , alunitele care tind sa se transforme in formatiuni tumorale.
În cosmetica, tataneasa este recomandata pentru tenurile iritate si grase.

Crema/unguentul de tataneasa trebuie aplicata/aplicat in strat subtire pe ranile adanci si pe locurile puternic infectate.

  • Antiseptic
  • Cicatrizant
  • Antiinflamator
  • Antihemoroidal
  • Regenerator
  • Revulsiv

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu Unguent cu Tataneasa