Mesaj_Intampinare_Site
C:UsersOP002Desktopurgent-curier.jpg

SEMINTE, CONDIMENTE

Categorii

Cautare

Informatii contact

MAGAZINE PROPRII


BUCURESTI 

 •  STR TURDA NR 102, intre Podul Grant si B-dul Ion Mihalache, langa CFR MARFA - 0371478501

 •  CALEA 13 SEPTEMBRIE NR 197, intre Sebastian si Trafic Greu, vizavi de COMPLEXUL LIRA - 0372982485                                


ALEXANDRIA

 •  STR CONFEDERATIEI NR 35B, la intrarea in Lipscani, zona Pietei, langa Fabrica de Paine INTERAGRO - 0371119273


BACAU 

 •  CALEA MARASESTI NR 7, intre Micky Photo si Covrigaria Luca, in zona Primariei, vis a vis de CINEMA MUNCITORUL - 0371102570


BRASOV 

 •  STR NICOLAE BALCESCU NR 62, in incinta Pietei de iarna AGROSTAR, la parterul MAGAZINULUI UNIVERSAL  - 0371129086

BRAILA 

 • STR MIHAI EMINESCU NR 56, vis a vis de CRAMA VECHE - 0371095503
 • STR GHIOCEILOR NR 8, PIATA CONCORDIA - 0371356801


BUZAU   

 • B-DUL UNIRII BL 8C, parter , de la McDonalds spre Renel, pe partea stanga a strazii, dupa FARMACIA IRIS - 0371303250


FOCSANI 

 • PIATA MOLDOVEI NR 2, langa MAGAZINUL ZANFIR, in zona Ceasului - 0372982393


GALATI

 • STR SIDERURGISTILOR NR 31 BL SD5A2, langa IREG - 0371109068


PLOIESTI

 • STR GHEORGHE DOJA, NR. 109, pe partea cu POLITIA MUNICIPALA, in directia spre PIATA ( in incinta fostei FARMACII ) - 0372929243
 • STR TORCATORI, NR. 23A, de la MOS CRACIUN (23 August), spre CIOCEANU , colt cu strada ANA LUGOJANA, vis a vis de UNITATEA MILITARA - 0372910608


TARGOVISTE

 • CALEA DOMNEASCA BL A3, parter, vis a vis de LICEUL ECONOMIC - 0371053156

COMENZI TELEFONICE SI INFORMATII SUPLIMENTARE


TELEFON FIX

0372953319


TELEFON VODAFONE

0728 948 105


TELEFON ORANGE

0744 345 926


TELEFON TELEKOM

0763 646 790

Newsletter

Abonati-va la newsletter-ul nostru pentru a primi noutati, oferte speciale si promotii.
E-mail:

Seminte Condimente

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
Rozmarin frunze medicer 50 grame
Condiment cu proprietati de crestere a circulatiei periferice,util in arteriopatie,probleme carddiovasculare,Dilata vasele de sange fiind util fumatorilor dar si oricarei persoane pe timp rece sau care constitutional are membrele reci.Creste capacitatea de efort fizic si intelectual.Antispastic care reduce crampele menstruale dar si crampele musculare in general.Regleaza secretia de bila si este indicat in probleme hepatice inclusiv ciroza.
1.5 RON
Rozmarin Macinat Medicer 50 grame
Condiment cu proprietati de crestere a circulatiei periferice,util in arteriopatie,probleme carddiovasculare,Dilata vasele de sange fiind util fumatorilor dar si oricarei persoane pe timp rece sau care constitutional are membrele reci.Creste capacitatea de efort fizic si intelectual.Antispastic care reduce crampele menstruale dar si crampele musculare in general.Regleaza secretia de bila si este indicat in probleme hepatice.
1.5 RON
Patrunjel uscat Medicer 50 grame
Condiment cu continut mare de vitamine,minerale si fitoestrogeni.
2 RON
Cimbru frunze Medicer 50 grame
Remediile pe baza de cimbru ofera protectie cardiaca si au actiune antiinflamatoare, antibacteriana si antivirala. De asemenea, leacurile pe baza de cimbru actioneaza ca tonic nervos, ca antispasmodic si antireumaticCimbrul de cultura este un antitusiv puternic ,iar uleiul esential de cimbru este cel mai putrnic antibiotic dintre toate uleiurile esentiale..Se foloseste in calitate de condiment deoarece reduce capacitatea toxica a alimentelor degradate de catre bacterii.
2 RON
Cimbru macinat Medicer 50 grame
Remediile pe baza de cimbru ofera protectie cardiaca si au actiune antiinflamatoare, antibacteriana si antivirala. De asemenea, leacurile pe baza de cimbru actioneaza ca tonic nervos, ca antispasmodic si antireumaticCimbrul de cultura este un antitusiv puternic ,iar uleiul esential de cimbru este cel mai putrnic antibiotic dintre toate uleiurile esentiale..Se foloseste in calitate de condiment deoarece reduce capacitatea toxica a alimentelor degradate de catre bacterii sau ciuperci microscopice.
2 RON
SEMINTE DE IN MEDICER 150 GRAME
Semintele de in contin acizi grasi omega 3 51 care subtiaza sangele,au actiune antidepresiva,antiinflamatoare si pentru reducerea cantitatii crescute de colesterol in sange.Inul reduce nivelul glucozei in sange fiind importanta in diabet.Inul contine lignani cu actiune anticancerigena.Este un imunoreglator util in boli autoimune dar si in cele prin imunitate scazuta :cancer,viroze frecvente,gripe,raceli.
2 RON
Piper negru boabe Medicer 25 grame
Condiment cu proprietati stimulatoare gastrice,ale inimii,stimuleaza circulatia periferica .
2.5 RON
Piper negru macinat Medicer 25 grame
Condiment cu proprietati stimulatoare gastrice,ale inimii,stimuleaza circulatia periferica .Observam ca pe piata piperul macinat este mai ieftin decat cel boabe .Aceasta pentru ca nu este facut din piper boabe ci din piper PH care este un reziduu de la selectarea boabelor cuprinznd coaja cu efecte moderate fata de miez.
2.5 RON
SEMINTE DE SUSAN MEDICER 100 GRAME
Semintele de susan au efecte benefice datorita continutului mare de acizi grasi polinestarurati,care cresc imunitatea(omega 6) si reduc inflamatiile(omega 3),contin calciu asimilabil spre deosebire de calciul din lapte care datorita continutului mare de fosfor nu se asimileaza real.Bogat in majoritatea vitaminelor si mineralelor.Contine lignani anticancerigeni inproportii comparabile cu inul si chia.
3 RON
Piper negru macinat Medicer 50 grame
Condiment cu proprietati stimulatoare gastrice,ale inimii,stimuleaza circulatia periferica .Observam ca pe piata piperul macinat este mai ieftin decat cel boabe .Aceasta pentru ca nu este facut din piper boabe ci din piper PH care este un reziduu de la selectarea boabelor.
3.5 RON
SEMINTE CRUDE DE DOVLEAC MEDICER 100 GRAME
Informatii despre utilizare in descrierea detaliata.Vedeti si articolul din rubrica articole.
4 RON
Piper rosu boabe Medicer 25 grame
Condiment cu proprietati antioxidante,recomandat in cancerul de piele,carii dentare.Consumul de piper rosu are efecte incalzitoare prin stimularea circulatiei periferice si de intensificare a arderilor ceea ce conntribuie la utilizarea lui in curele de slabire si pentru cresterea rezistentei la frig.Recomandat pentru o digestie eficienta a proteinelor si ca dezinfectani impotriva toxinfectiilor alimentare.
4 RON
SEMINTE SUSAN NEGRU MEDICER 100 GRAME
Susanul negru este mai bogat in antioxidanti decat cel alb.Contine mult calciu care este mult mai bine asimilat decat cel din lapte.
4 RON
SEMINTE DE CHIA MEDICER 100 GRAME
Contin cantitati mari de ulei Omega 3 cu proprietati de protectie cardiovasculara si antidepresive,dar si antioxidanti si fibre.Util si in constipatie si intoxicare interna.Fluidizeaza sangele si elimina folosirea aspirinei care distruge mucoasa gastro-intestinala si poate produce sangerari interne si chiar decesul.
6 RON
SAMBURI DE CAISE AMARi MEDICER 100 GRAME
Samburii de caise contin vitamina B17 cu rol in combaterea cancerului prin distrugerea celulelor tumorale.Se consuma cruzi.
6 RON
SEMINTE DE SUSAN MEDICER 500 GRAME
Semintele de susan au efecte benefice datorita continutului mare de acizi grasi polinestarurati,care cresc imunitatea(omega 6) si reduc inflamatiile(omega 3),contin calciu asimilabil spre deosebire de calciul din lapte care datorita continutului mare de fosfor nu se asimileaza real.Bogat in majoritatea vitaminelor si mineralelor.Contine lignani anticancerigeni inproportii comparabile cu inul.
8 RON
SEMINTE DE IN MEDICER 700 GRAME
Semintele de in contin acizi grasi omega 3 51 care subtiaza sangele,au actiune antidepresiva,antiinflamatoare si pentru reducerea cantitatii crescute de colesterol in sange.Inul reduce nivelul glucozei in sange fiind importanta in diabet.Inul contine lignani cu actiune anticancerigena.Este un imunoreglator util in boli autoimune dar si in cele prin imunitate scazuta.
8 RON
SEMINTE DE IN MEDICER 1000 GRAME
Semintele de in contin acizi grasi omega 3 51 care subtiaza sangele,au actiune antidepresiva,antiinflamatoare si pentru reducerea cantitatii crescute de colesterol in sange.Inul reduce nivelul glucozei in sange fiind importanta in diabet.Inul contine lignani cu actiune anticancerigena.Este un imunoreglator util in boli autoimune.
10 RON
Seminte de Canepa Medicer 150 grame
Semintele de canepa contin acizi grasi omega 3 care subtiaza sangele,au actiune antidepresiva,antiinflamatoare si pentru reducerea cantitatii crescute de colesterol in sange.Canepa reduce nivelul glucozei in sange fiind importanta in diabet.Este un imunoreglator.
13 RON
SEMINTE DE CHIA MEDICER 500 GRAME
Contin cantitati mari de ulei Omega 3 cu proprietati de protectie cardiovasculara si antidepresive,dar si antioxidanti si fibre.Util si in constipatie si intoxicare interna.Fluidizeaza sangele si elimina folosirea aspirinei care distruge mucoasa gastro-intestinala si poate produce sangerari interne si decesul.
15 RON
SEMINTE DE SUSAN MEDICER 1000 GRAME
Semintele de susan au efecte benefice datorita continutului mare de acizi grasi polinestarurati,care cresc imunitatea(omega 6) si reduc inflamatiile(omega 3),contin calciu asimilabil spre deosebire de calciul din lapte care datorita continutului mare de fosfor nu se asimileaza real.Bogat in majoritatea vitaminelor si mineralelor.Contine lignani anticancerigeni.
16 RON
SEMINTE CRUDE DE DOVLEAC MEDICER 500 GRAME
Informatii despre utilizare in descrierea detaliata.
20 RON
SEMINTE DE CHIA MEDICER 1000 GRAME
Contin cantitati mari de ulei Omega 3 cu proprietati de protectie cardiovasculara si antidepresive,dar si antioxidanti si fibre.Util si in constipatie si intoxicare interna.Fluidizeaza sangele si elimina folosirea aspirinei care distruge mucoasa gastro-intestinala.
35 RON
SEMINTE CRUDE DE DOVLEAC MEDICER 1000 GRAME
Aplictii si utilizare in articolul din descrierea detaliata.
35 RON
SAMBURI DE CAISE AMARI MEDICER 1000 GRAME
Samburii de caise contin vitamina B17 cu rol in combaterea cancerului prin distrugerea celulelor tumorale.
50 RON