Mesaj_Intampinare_Site
C:UsersOP002Desktopurgent-curier.jpg

SEMINTE, CONDIMENTE

Seminte Condimente

Produse in pagina:
Ordonare dupa:
Rozmarin frunze medicer 50 grame
Condiment cu proprietati de crestere a circulatiei periferice,util in arteriopatie,probleme carddiovasculare,Dilata vasele de sange fiind util fumatorilor dar si oricarei persoane pe timp rece sau care constitutional are membrele reci.Creste capacitatea de efort fizic si intelectual.Antispastic care reduce crampele menstruale dar si crampele musculare in general.Regleaza secretia de bila si este indicat in probleme hepatice inclusiv ciroza.
1.5 RON
Rozmarin Macinat Medicer 50 grame
Condiment cu proprietati de crestere a circulatiei periferice,util in arteriopatie,probleme carddiovasculare,Dilata vasele de sange fiind util fumatorilor dar si oricarei persoane pe timp rece sau care constitutional are membrele reci.Creste capacitatea de efort fizic si intelectual.Antispastic care reduce crampele menstruale dar si crampele musculare in general.Regleaza secretia de bila si este indicat in probleme hepatice.
1.5 RON
Cimbru frunze Medicer 50 grame
Remediile pe baza de cimbru ofera protectie cardiaca si au actiune antiinflamatoare, antibacteriana si antivirala. De asemenea, leacurile pe baza de cimbru actioneaza ca tonic nervos, ca antispasmodic si antireumaticCimbrul de cultura este un antitusiv puternic ,iar uleiul esential de cimbru este cel mai putrnic antibiotic dintre toate uleiurile esentiale..Se foloseste in calitate de condiment deoarece reduce capacitatea toxica a alimentelor degradate de catre bacterii.
2 RON
Cimbru macinat Medicer 50 grame
Remediile pe baza de cimbru ofera protectie cardiaca si au actiune antiinflamatoare, antibacteriana si antivirala. De asemenea, leacurile pe baza de cimbru actioneaza ca tonic nervos, ca antispasmodic si antireumaticCimbrul de cultura este un antitusiv puternic ,iar uleiul esential de cimbru este cel mai putrnic antibiotic dintre toate uleiurile esentiale..Se foloseste in calitate de condiment deoarece reduce capacitatea toxica a alimentelor degradate de catre bacterii sau ciuperci microscopice.
2 RON
SEMINTE DE IN MEDICER 150 GRAME
Semintele de in contin acizi grasi omega 3 51 care subtiaza sangele,au actiune antidepresiva,antiinflamatoare si pentru reducerea cantitatii crescute de colesterol in sange.Inul reduce nivelul glucozei in sange fiind importanta in diabet.Inul contine lignani cu actiune anticancerigena.Este un imunoreglator util in boli autoimune dar si in cele prin imunitate scazuta :cancer,viroze frecvente,gripe,raceli.
2 RON
Piper negru boabe Medicer 25 grame
Condiment cu proprietati stimulatoare gastrice,ale inimii,stimuleaza circulatia periferica .
2.5 RON
Piper negru macinat Medicer 25 grame
Condiment cu proprietati stimulatoare gastrice,ale inimii,stimuleaza circulatia periferica .Observam ca pe piata piperul macinat este mai ieftin decat cel boabe .Aceasta pentru ca nu este facut din piper boabe ci din piper PH care este un reziduu de la selectarea boabelor cuprinznd coaja cu efecte moderate fata de miez.
2.5 RON
SEMINTE DE SUSAN MEDICER 100 GRAME
Semintele de susan au efecte benefice datorita continutului mare de acizi grasi polinestarurati,care cresc imunitatea(omega 6) si reduc inflamatiile(omega 3),contin calciu asimilabil spre deosebire de calciul din lapte care datorita continutului mare de fosfor nu se asimileaza real.Bogat in majoritatea vitaminelor si mineralelor.Contine lignani anticancerigeni inproportii comparabile cu inul si chia.
3 RON
SEMINTE CRUDE DE DOVLEAC MEDICER 100 GRAME
Informatii despre utilizare in descrierea detaliata.Vedeti si articolul din rubrica articole.
4 RON
SEMINTE SUSAN NEGRU MEDICER 100 GRAME
Susanul negru este mai bogat in antioxidanti decat cel alb.Contine mult calciu care este mult mai bine asimilat decat cel din lapte.
4 RON
SEMINTE DE CHIA MEDICER 100 GRAME
Contin cantitati mari de ulei Omega 3 cu proprietati de protectie cardiovasculara si antidepresive,dar si antioxidanti si fibre.Util si in constipatie si intoxicare interna.Fluidizeaza sangele si elimina folosirea aspirinei care distruge mucoasa gastro-intestinala si poate produce sangerari interne si chiar decesul.
6 RON
SAMBURI DE CAISE AMARi MEDICER 100 GRAME
Samburii de caise contin vitamina B17 cu rol in combaterea cancerului prin distrugerea celulelor tumorale.Se consuma cruzi.
6 RON
SEMINTE DE SUSAN MEDICER 500 GRAME
Semintele de susan au efecte benefice datorita continutului mare de acizi grasi polinestarurati,care cresc imunitatea(omega 6) si reduc inflamatiile(omega 3),contin calciu asimilabil spre deosebire de calciul din lapte care datorita continutului mare de fosfor nu se asimileaza real.Bogat in majoritatea vitaminelor si mineralelor.Contine lignani anticancerigeni inproportii comparabile cu inul.
8 RON
SEMINTE DE IN MEDICER 700 GRAME
Semintele de in contin acizi grasi omega 3 51 care subtiaza sangele,au actiune antidepresiva,antiinflamatoare si pentru reducerea cantitatii crescute de colesterol in sange.Inul reduce nivelul glucozei in sange fiind importanta in diabet.Inul contine lignani cu actiune anticancerigena.Este un imunoreglator util in boli autoimune dar si in cele prin imunitate scazuta.
8 RON
Seminte de Canepa Medicer 150 grame
Semintele de canepa contin acizi grasi omega 3 care subtiaza sangele,au actiune antidepresiva,antiinflamatoare si pentru reducerea cantitatii crescute de colesterol in sange.Canepa reduce nivelul glucozei in sange fiind importanta in diabet.Este un imunoreglator.
13 RON
SEMINTE DE CHIA MEDICER 500 GRAME
Contin cantitati mari de ulei Omega 3 cu proprietati de protectie cardiovasculara si antidepresive,dar si antioxidanti si fibre.Util si in constipatie si intoxicare interna.Fluidizeaza sangele si elimina folosirea aspirinei care distruge mucoasa gastro-intestinala si poate produce sangerari interne si decesul.
15 RON
SEMINTE DE SUSAN MEDICER 1000 GRAME
Semintele de susan au efecte benefice datorita continutului mare de acizi grasi polinestarurati,care cresc imunitatea(omega 6) si reduc inflamatiile(omega 3),contin calciu asimilabil spre deosebire de calciul din lapte care datorita continutului mare de fosfor nu se asimileaza real.Bogat in majoritatea vitaminelor si mineralelor.Contine lignani anticancerigeni.
16 RON
SAMBURI DE CAISE AMARI MEDICER 1000 GRAME
Samburii de caise contin vitamina B17 cu rol in combaterea cancerului prin distrugerea celulelor tumorale.
50 RON