Vineri , 19 Aprilie 2024
ARGINT COLOIDAL 500 ML

ARGINT COLOIDAL 500 ML

MOD DE PREZENTARE: APA DE ARGINT COLOIDAL FLACON 0,5L, CONC. ARGINT 30 PPM Actioneaza in infectii bacteriene, virale sau fungice. Se elimina pe cale renala fiind util in infectii urinare, circula prin sange fiind util in infectiile virale hepatice (hepatite virale)

In stoc: 11

18,00 LEI

Descriere ARGINT COLOIDAL 500 ML

 ARGINT COLOIDAL

Compozitie:  Argint Coloidal (Colargol) Concentratie 30ppm  ,Apa pura 100% filtrata prin procedeul de osmoza inversa . 

Argintul coloidal este o armă puternică împotriva a sute de agenÈ›i patogeni infecÈ›ioÈ™i. Înainte de  medicamentele brevetate, argintul coloidal a fost cel mai utilizat produs anti-infecÈ›ios. Acesta este un luptător puternic contra germenilor patogeni, care este complet non-toxic în doze normale.

Studiile au aratat ca solutiile de argint coloidal au rezistenta pentru mai mult de 650 de agenÅ£i patogeni, pe care îi distruge in mai putin de 6 minute. Un antibiotic de sinteză poate distruge cel mult jumatate din cat poate distruge solutia de argint coloidal.

De retinut ca argintul coloidal nu distruge flora bacteriană folositoare din intestinul gros deoarece nu ajunge in colon fiind absorbit in intestinul subtire.

Argintul coloidal are o capacitate unică de a sufoca bacterii, virusuri È™i alÈ›i agenÈ›i patogeni. Argintul coloidal ucide germenii patogeni  fara a afecta organismul, în timp ce medicamentele sunt cunoscute de a provoca daune la creier, ficat, tractul gastro-intestinal È™i rinichi. 

A fost dovedit ca Apa de Argint  elimina toate bacteriile testate, ciuperci, paraziti, protozoare din sânge È™i multe virusuri, inclusiv streptococ, stafilococ, salmonella, candida albicans, printre multe altele. Apa de argint coloidal este utila in cazul ulcerului de stomac, poate fi benefică pentru tratarea colitei, indigestie È™i dizenterie si actioneaza ca un astringent asupra tractului digestiv. Apa de Argint coloidal ajută la vindecarea rapidă a tăieturilor, rănilor È™i arsurilor - cu o cicatrice minimă. Aceasta utila pentru infectii ale ochilor, urechilor, nasului si gatului, cum ar fi abcesele dentare, conjunctivita, amigdalite, gingivita, È™i gripa. Apa de argint coloidal a fost, de asemenea gasita utila pentru de infecÈ›ii ale vezicii urinare, febra fanului, bronsita, astm,tricofitie( pecingine), impetigo, psoriazis,  eczeme, negi, dermatite, herpes, zona zoster, tuberculoză, pneumonie respiratorie, cancer de piele si leucemie.

Multe infectii cronice, de la pyorrhea la infecții vaginale, de multe ori rezistente la tratamentul medicamentos, se vor șterge cu argint coloidal. Acesta a fost folosit ca un remediu pentru alergii, furuncule, ulcere, leziuni, condiții tiroidiene, boli infantile, răni oculare, prostata marita, condiloame, inflamatia vezicii urinare, infecții ale urechii interne.

Indicaţii Apa de argint coloidal:

Pentru uz intern:

  • pentru gripă, viroze respiratorii, atat la adulÅ£i cât ÅŸi la copii; întareÅŸte sistemul imunitar; important la copii în colectivităţi, la persoane cu sistem imunitar slabit, cu diabet, hepatite cronice, ciroză hepatică, insuficienţă renală;
  • in tratamentul infecÅ£iilor respiratorii, sinuzite, rinite, pneumonii, otite, infectii urinare, conjunctivite; are rol important in infectiile cu microbi de spital rezistenÅ£i la antibiotice;
  • favorizeaza digestia, cu efect in starile de inapetenţă, gastrită, ulcer determinat sau nu de infectia Helicobacter pylori, diaree cronice de cauza nervoasă, paraziti intestinali, împotriva cariilor dentare;
  • favorizeaza distrugerea a o serie de virusuri, bacterii, ciuperci;
  • influentează activitatea sistemului nervos, ajuta in insomnii, tulburari de memorie, migrene, distonii neurovegetative, oboseală cronică.
  • revitalizează organismul, are efect antioxidant, anti-îmbătranire; acÅ£ionează împotriva radicalilor liberi, care determină boli degenerative, inclusiv Alzheimer, cancer;
  • are rol important in bolile organelor genitale - tulburari ale ciclului menstrual, menopauza la femei; boli ale prostatei; genoree, candidoză;
  • are rol de stimulare a celulelor hepatice, refacere a oaselor, hipertensiune arteriala, insuficienta cardiacă, palpitaÅ£ii, senzaÅ£ie de sufocare, amorÅ£eli ale membrelor;

Se poate administra si copiilor.

Pentru uz extern:

  • în răni, eczeme, cicatrizant al plagilor, muşături de insecte, negi, seboree, matreaţă, caderea părului, psoriazis
  • herpes, acnee

Contraindicatii - nu are

Administrare: variaza cantitatea de apa de argint coloidal administrata zilnic in functie de afectiune-acuta sau cronica- intre 40 si 100 ml/zi; inainte de mesele principale.

Pentru copii, pana la 15 ani, se recomanda jumatate din doza adultului; peste aceasta varsta, poate fi administrata doza intreaga.

Culoarea apei de argint coloidal este galben pana la maroniu deschis, ceea ce arata ca este o solutie stabila;Alte culori pot exista si depind de dimensiunile particulelor de argint..

Mod de administrare: 40-100 ml cu 15 minute inaintea meselor principale. ( lingura sa nu fie de metal )

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ARGINT COLOIDAL 500 ML