Sambata , 20 Aprilie 2024
BRANCA URSULUI MEDICER 60 TABLETE

BRANCA URSULUI MEDICER 60 TABLETE

In stoc: 69

18,00 LEI

Descriere BRANCA URSULUI MEDICER 60 TABLETE

Branca ursului se numeste si "ginseng romanesc", deoarece revigoreaza si re-intinereste rapid organismul, mareste capacitatea de efort fizic si tonusul psihic, elimina sterilitatea, impotenta si frigiditatea. Este un remediu si pentru varsta a 3-a, deoarece o scutesc de neplacerile declinului fizic, redand tonusul si pofta de viata. Este si tonic si anti-spastic digestiv, afrodisiac, hipotensiv, stimulator al imunitatii locale nespecifice (la nivel renal si genital), vasodilatator periferic. 

Branca ursului are un caracter hipotensor ceea ce o face sa fie un bun inlocuitor al hipotensoarelor chimice. Aici lucrurile sunt deosebit de fericite avand in vedere ca hipotensoarele chimice produc impotenta masculina in vreme ce comprimatele de branca ursului sunt vasodilatatoare periferice, reglatoare hormonale masculine ceea ce le face un bun remediu anti-impotenta. 
Datorita vasodilatatiei periferice  produse, Branca ursului este deosebit de utila in cazul persoanelor friguroase,dar mai ales in cazurile de arteriopatie a membrelor inferioare. Arteriopatia apare datorita unor fenomene de reducere a fluxului de sange in extremitati si in primul rand in membrele inferioare. Motivele pot fi variate de la vasoconstrictia produsa de fumat, de diabet pana la reducerea diametrului interior pe care-l au arterele datorita unor depuneri pe peretii lor. In toate aceste situatii care duc la ne-hranirea si ne-oxigenarea zonelor respective pot aparea ulcere atrofice, necrozarea tesuturilor care apoi impune efectuarea de amputatii. Branca ursului aduce in aceste zone sange arterial oxigenat ceea ce face ca in cazul cand necroza nu este foarte extinsa membrul respectiv sa fie salvat.
Vasodilatatia face ca aceasta planta sa fie un afrodisiac excelent atat pentru barbati cat si pentru femei, deoarece sangele care iriga bine organele genitale este deosebit de necesar producerii excitatiei, precum si obtinerii erectiei la barbati combatand astfel impotenta vasculara frecventa la fumatori, diabetici si persoane varstnice. Antihipersensivele chimice au efecte hormonale nefericite, reducerea potentei, cresterea sanilor la barbati (spironolactona), efecte diuretice care duc la eliminarea mineralelor utile din organism si recomandam utilizarea de preparate naturale cum este Branca ursului, si consultarea medicilor fitoterapeuti care sunt singurii cu competenta in domeniu.
In prezent exista un mare numar de persoane infertile. Aceast infertilitate este raspandita atat in randul femeilor, cat si in randul barbatilor. Este cunoscut faptul ca in sperma densitatea de spermatozoizi in medie a scazut mult, dar si cei ramasi nu au capete normale si mobilitate eficienta. Avand in vedere aceste lucruri, precum si faptul ca in prezent are loc o imbatranire ingrijoratoare a populatiei, remediile naturale sunt foarte importante pentru imbunatatirea situatiei personale a multor oameni, dar si a situatiei sociale.

Branca ursului are proprietati afrodisiace, dar actioneaza si asupra menopauzei si andropauzei premature crescand durata fertila in viata oamenilor precum si durata totala de reproducere. Asupra femeilor aceasta planta duce la cresterea numarului de cicluri ovulatorii, ceea ce inseamna o crestere a fertilitatii.

Branca ursului are si proprietati tonice si de reintinerire, tocmai pe fondul cresterii secretiilor hormonale. Ne referim in primul rand la crestera cantitatii de testosteron la barbati si de estrogeni la femei. Acesti hormoni sustin starea de sanatate si implicit de tinerete a vaselor de sange, a oaselor si a starii psihice.

Actiunea de tip hormonal: la nivel suprarenal determina cresterea cantitatii de cortizol secretata de catre glandele suprarenale, generand efecte antiinflamatorii, deci si antireumatismale, prin utilizare pe cale interna, care se adauga fenomenelor depurative care actioneaza in cazul acumularilor de acid uric, astfel ca branca ursului poate fi folosita cu succes de catre persoanele afectate de guta.
Este utila in digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala, HTA, circulatie deficitara periferica (maini si picioare reci).

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu BRANCA URSULUI MEDICER 60 TABLETE