Vineri , 29 Martie 2024
CLORURA DE POTASIU 150 GR

CLORURA DE POTASIU 150 GR

Clorura de Potasiu este un inlocuitor al sarii de bucatarie, recomandata in cazul persoanelor care trebuie sa tina un regim strict fara sare.Echilibrul sodiu potasiu este esential pentru mentinerea optima a tensiunii arteriale.Acest echilibru se realizeaza la raportul 1 la 2 intre potasiu si sodiu.Clorura de potasiu se pune in mancare in functie de gust.

In stoc: 26

20,00 LEI

Descriere CLORURA DE POTASIU 150 GR

Clorura de Potasiu este o sare fara sodiu, un inlocuitor al sarii, dar care pastreaza acelasi gust. Clorura de potasiu este recomandata in cazul persoanelor care trebuie sa tina un regim fara sare, care sufera de hipertensiune.

Poate fi folosita cu succes atunci cand gatiti, in salate si alte astfel de preparate. De asemenea, este recomandata persoanelor al caror organism are tendinta de a retine apa. Este o sare destinata unui stil de viata echilibrat, protejeaza inima, mentine tensiunea arteriala in limite normale, dar are acleasi gust cu sarea obisnuita. Prezinta un aport de potasiu si are grija de sanatatea inimii.

Indicatii: hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, infarct miocardic, dieta pentru slabit, afectiuni insotite de retentie hidrosalina, edeme; stari de hipokaliemie provocate prin diuretice.

Actiune terapeutica: Aport electrolitic echilibrat, cu excluderea ionilor de sodiu.

Contraindicatii: Boala Addison; prudenta in insuficienta renala si in insuficienta cardiaca.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu CLORURA DE POTASIU 150 GR