Vineri , 29 Martie 2024
Ficat Sanatos

Ficat Sanatos

Componentele acestui produs refac tesutul hepatic afectat de diferite boli specifice, stimuleaza secretia de bila si ajuta la eliminarea virusurilor care afecteaza celulele hepatice. Se recomanda in boli cronice si acute dar si pentru cei care consuma alcool, prajeli si diferite mancaruri si medicamente agresive fata de ficat.

In stoc: 22

22,00 LEI

Descriere Ficat Sanatos

Componentele acestui produs refac tesutul hepatic afectat de diferite boli specifice, stimuleaza secretia de bila si ajuta la eliminarea virusurilor care afecteaza celulele hepatice.
Se recomanda in boli cronice si acute dar si pentru cei care consuma alcool, prajeli si diferite mancaruri si medicamente agresive fata de ficat. Ficatul fiind principalul organ de detoxifiere pentru substantele din mediul extern care au patruns in organism, sau care au rezultat din metabolism este afectat permanent si necesita o protectie permanenta.
Componentele produsului stimuleaza regenerarea tesutului hepatic si cresterea cantitatii de bila care imbunatateste digestia si opreste formarea calculilor biliari.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu Ficat Sanatos