Joi , 28 Martie 2024
L-Carnitina Medicer 180 CAPSULE

L-Carnitina Medicer 180 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: L-carnitina 500 MG/capsula FLACON 180 CAPSULE. Miracol pentru cardiaci, salveaza inima. Aminoacid de importanta majora pentru sportivi. De asemenea persoanele cu suferinte hepatice sunt beneficiarii carnitinei si cei care vor sa slabeasca. Esential in angina pectorala,preinfarct.

In stoc: 29

70,00 LEI

Descriere L-Carnitina Medicer 180 CAPSULE

Cel mai important stimulator al slabirii pe calea intensificarii arderilor, util pentru persoanelor cu boli hepatice, boli cardiace;
Pentru sportivi, înlatura senzatia de oboseala si mareste performantele sportive.
Foarte util in:

  • Angina pectorala - Câteva studii au aratat ca L-carnitina este eficienta în prevenirea si tratamentul anginei. S-a descoperit ca aproximativ 22% dintre pacienti care primeau L-carnitina si aveau angina,s-au vindecat. S-a constatat de asemenea ca pentru prevenirea anginei, L-carnitina este excelenta, alaturi de coenzima Q10, vitamina E, magneziu, fructele de paducel .

  • Cardiomiopatie - Persoanele care sufereau de aceasta boala de inima si care aveau un deficit de L-carnitina au raspuns favorabil la administrarea de suplimente cu carnitina. Aceasta, împreuna cu coenzima Q10, ar trebui utilizata pentru cresterea performantei cardiaca la orice persoana care sufera de cardiomiopatie.

  • Insuficienta cardiaca congestiva - Medicii cu orientare catre nutritie, recomanda de rutina carnitina pacientilor care sufera de insuficienta cardiaca congestiva. Aceasta este o boala în care inima nu reuseste sa pompeze suficient sânge. Într-un studiu, timp de 45 de zile, unui numar de 21 de persoane cu insuficienta cardiaca congestiva li s-au administrat 1000 mg de carnitina de 2 ori pe zi, alaturi de medicamentele conventionale. Participantii la studiu au prezentat îmbunatatiri ale nivelului de colesterol si trigliceride, ale frecventei cardiace, edemelor si respiratiei.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu L-Carnitina Medicer 180 CAPSULE