Marti , 16 Aprilie 2024
LICOPEN MEDICER 60 CAPSULE

LICOPEN MEDICER 60 CAPSULE

Licopenul este util in cancer pulmonar, stomac, intestine, vezica urinara, col uterin, piele, şi, în special, de prostata. Reduce semnificativ riscul aterosclerozei, iar incidenta infarctului miocardic scade cu 20-50 la persoanele ce consuma frecvent Licopen. Este indicat in hipertrofia benigna de prostata (adenom de prostata), atat in manifestari minore, cat si in cazuri avansate.Se asociaza cu Saw Palmetto.

Stoc epuizat

20,00 LEI

Descriere LICOPEN MEDICER 60 CAPSULE

Continut: Licopen 25 mg; faina de in 200 mg.

Licopenul este un carotenoid, pigment rosu vegetal cu proprietati anti-oxidante.

Dupa ingestie, licopenul este incorporat in micele în intestinul subtire. Aceste micele sunt formate din grasimi alimentare si acizi biliari, care ajuta la solubilizarea licopenului hidrofob, permitandu-i patrunderea prin celulele mucoasei intestinale, printr-un mecanism pasiv.

Licopenul este un antioxidant puternic, un compus care blocheaza actiunea radicalilor liberi, molecule activate de oxigen, care pot afecta celulele, si ca mai multe studii stiintifice au descoperit un risc mai mic de cancer in randul persoanelor care consuma licopen. De asemenea, avand aceasta proprietate puternic anti-oxidanta, licopenul poate reduce riscul de boli de inima, boli degenerative maculare (boli legate de inaintarea in varsta care pot duce la orbire), si oxidarea lipidelor, adica deteriorarea moleculelor normale de grasime care poate provoca inflamatii si boli.

Licopenul ajuta si la scaderea LDL (colesterolul "rau"), sporind apărarea organismului, şi protejand enzimele, ADN-ul  si grasimile din membranele celulare. Faina de in a fost adaugata cu scopul de a ajuta licopenul in asimilare, deoarece inul contine grasimi vegetale importante. Ele conţin aproximativ 41% grăsimi din seria acizilor omega 3 cu lanţ scurt (acidul alfalinolenic). Totodata, inul are si proprietati anti-cancerigene el insusi.

Proprietăţile anticancerigene se datorează şi grăsimilor de calitate care se găsesc în seminţele de in.

Indicatii:

Licopenul este util in cancer pulmonar, stomac, intestine, vezica urinara, col uterin, piele, şi, în special, de prostata. Reduce semnificativ riscul aterosclerozei, iar incidenta infarctului miocardic scade cu 20-50% la persoanele ce consuma frecvent Licopen.

Este indicat in hipertrofia benigna de prostate (adenoma de prostate), atat in manifestari minore, cat si in cazuri avansate.Se asociaza cu Saw Palmetto Medicer.

Mod de administrare: 2 caps/zi, cu 15 minute inainte de mesele principale.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu LICOPEN MEDICER 60 CAPSULE