Miercuri , 24 Aprilie 2024
NAPRAZNIC MEDICER 60 TABLETE

NAPRAZNIC MEDICER 60 TABLETE

MOD DE PREZENTARE: NAPRAZNIC FLACON 60 TABLETE. Naprasnicul are caracter antioxidant, este un adaptogen ca si ginsengul, marind rezistenta la stress. Recomandat in stress crescut,sangerari de orice natura, in timpul expunerii la radiatii intense, inclusiv la radiatii ultraviolete si in tratamentul cancerului. Reglator hormonal pentru hormonii sexuali dar si pentru cei suprarenalieni. Util in fibrom uterin si chisturi ovariene.

In stoc: 44

17,00 LEI

Descriere NAPRAZNIC MEDICER 60 TABLETE

NAPRAZNIC

Se mai numeste Geranium robertianum , dupa numele unui calugar francez, sfantul Robert, Egumenul Molerne, după secolul 11, ale carui abilităti medicale au fost legendare, numit un adevărat sfant pentru modul in care a ajutat multi oameni.

Elementele constitutive ale plantei Napraznic: Flavonoidele (inclusiv rutin), minerale (inclusiv calciu, germaniu, fier, magneziu, fosfor si potasiu), taninuri, vitamine (inclusiv A, B si C), si ulei volatil , fac din aceasta planta un remediu important, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Este o sursă bogata de germaniu, care este un mineral necesar pentru transportul oxigenului si care furnizeaza proprietati antioxidante care face planta o cale de atac eficienta; promoveaza, de asemenea, activitatea electrica din interiorul celulelor si furnizeaza energie.

Oamenii de stiinta au descoperit ca o enzima numita triptaza, care este eliberata din celulele mastocite si a fost suspectata de inflamatie care induce probleme ale pielii. In plus, studiile au aratat ca triptaza a fost exprimata puternic in special la nivelul pielii iradiata cu raze UV. Dupa cercetari ample, oamenii de stiinta au descoperit ca extractul de Geranium robertianum are puterea de a suprima efectele triptazei daunatoare pielii, si, prin urmare,impiedica  inflamarea pielii si are efecte anti-fotoimbatranire.

Actiuni recunoscute in mod traditional:

Adaptogene, anti-microbiene, anti-oxidante, anti-reumatice, anti-septice, astringente, digestive, diuretice, potentiatoare imunitar, sedative, hemostatice, tonice , reparatoare ale ranilor; folosită ca un astringent pentru a opri sângerarea, tratarea diareei, inflamatia colonului.

Iata motivele pentru care merita sa introduceti napraznicul in dieta, folosit în mod regulat,:

Infectii virale - Napraznicul are efecte stimulatoare ale imunitatii, dar si o actiune antivirala directa, fenolii din compozitia sa inhiband multiplicarea virusilor si prevenind infectarea celulelor sanatoase. Are efecte de prevenirea a eruptiilor herpetice, a infectiilor gripale, ajuta la tinerea sub control a hepatitelor virale.

Afectiuni produse de expunerea la radiatii - napraznicul este una dintre cele mai rezistente plante la actiunea radiatiilor, fie ultraviolete, undele electromagnetice emise de statiile de transformare sau de liniile de inalta tensiune, ori radiatiile ucigatoare provenite din deseurile de uraniu. Pornind de la aceste observatii, mai multi cercetatori considera aceasta planta, administrata intern, ca un excelent mijloc de prevenire a unor afectiuni produse de radiatii, cum ar fi: eruptiile cutanate, migrenele, tulburarile nervoase, diferite forme de cancer, ajuta la eliminarea toxinelor, metalelor grele si radiatiilor din organism. Acest lucru este foarte recomandat pentru persoanele care au făcut obiectul multor raze X, sau persoane care lucreaza in mod continuu în domeniul calculatoarelor, telefoane mobile și alte produse electronice, oferind radiații, infraroșu și iradiere cu microunde.

Boli care apar pe fondul stresului psihic accentuat si al surmenajului - napraznicul este o  planta adaptogena importanta, sporind rezistenta la stres, marind imunitatea organismului, neutralizand radicalii liberi. Este eficient, ca atare, pentru a preveni bolile datorate tensiunii psihice in exces si factorilor de mediu stresanti, fiind recomandat intr-o gama foarte larga de afectiuni, de la bolile infectioase (herpes, infectii gripale) la dezordinile hormonale (disfunctii ale gonadelor si ale glandelor cortico-suprarenale) si problemele de metabolism (diabet, obezitate).

Boala canceroasa - administrarea acestei plante activeaza sistemul imunitar, care este o "armata" de celule si de anticorpi ce distrug celulele canceroase. Fiecare om sanatos are in fiecare moment in organism intre 200 si 1000 de celule canceroase, care insa nu pot prolifera peste anumite limite, producand cancerul, datorita acestei actiuni a sistemului imunitar. Astfel se explica, in parte, actiunea de prevenire a cancerului exercitata de catre napraznic, prin faptul ca anumite principii active pe care le contine stimuleaza imunitatea. Pe de alta parte, substantele care dau mirosul neplacut napraznicului (numite terpene) au, conform unor cercetari recente, o actiune antitumorala directa.

Impotenta- Este un puternic stimulator hormonal, ale carui efecte sunt resimtite in timp. Se recomanda acest tratament cu precadere in impotenta hormonala si in impotenta psihica (mai putin in cea vasculara). Adesea, napraznicul se asociaza cu un extraordinar succes cu o alta planta romaneasca celebra, branca-ursului, cele doua facand un tandem redutabil, atat in tratarea impotentei, cat si a sterilitatii masculine,

Sterilitate la barbati- De regula, impreuna cu napraznicul se iau si comprimate de branca-ursului (cate 4-6 pe zi), cele doua plante administrate intern marind, in timp, concentratia de spermatozoizi si imbunatatind motilitatea acestora.

Sterilitate la femei-Terapeutul austriac Rudolf Breuss relata ca a folosit planta napraznic pentru a trata opt cupluri care nu puteau avea copii. Ambii parteneri au consumat napraznic si, dupa mai putin de un an, toate femeile erau insarcinate, ulterior nascand copii sanatosi.

Tulburari de ciclu menstrual (sangerari prelungite, amenoree), contra amenoreei, napraznicul se asociaza foarte bine cu branca-ursului (din care se iau cate 4 comprimate pe zi), in timp ce contra menstrelor abundente si prelungite, napraznicul se asociaza foarte bine cu iarba de cretisoara.

Fibrom uterin, chisturi ovariene, tumori benigne in general - cercetari de laborator au pus in evidenta faptul ca napraznicul contine germaniu, un oligoelement cu efect de stimulare a oxigenarii celulare deosebit de puternic. Or, se pare ca aceasta intensificare a oxigenarii celulare este cheia vindecarii tumorilor, atat maligne, cat si benigne.

Are utilizare în afecțiunile cutanate: eczeme, urticarie, cicatrizarea ranilor, ulcere si mancarimi ale pielii.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu NAPRAZNIC MEDICER 60 TABLETE