Joi , 25 Aprilie 2024
OSTEOFORTE

OSTEOFORTE

FLC 60 CAPSULE. Contine siliciu organic pentru refacerea matricei osoase, calciu marin usor asimilabil si turmeric antiinflamator. Complexul osteoforte este destinat refacerii si intaririi oaselor, copiilor in crestere, demineralizarii oaselor la persoane varstnice,persoane afectate de reumatism.

In stoc: 19

22,00 LEI

Descriere OSTEOFORTE

OSTEOFORTE
60capsule
Contine siliciu organic si calciu marin, usor asimilabile, turmeric cu rol anti-inflamator, si sulfat de magneziu, spasmolitic.

Contine coada calului si parti aeriene de ovaz care sunt singurele forme naturale pentru siliciul natural.Siliciul este constituent pentru matricea osoasa.Nici un mineral nu poate contribui la intarirea oaselor daca matricea osoasa in care ionii de calciu si magneziu ocupa loc in cadrul oaselor este deteriorata.

Pe de alta parte aquaminul aduce calciu natural care contribuie la formarea oaselor.Aquaminul este o alga rosie din marile Islandei si Irlandei care este fosilizata si are in continut toate mineralele din apa de mare ca si organismul uman.

Turmericul este un puternic antioxidant care reduce inflamatiile reumatismale actionand si ca antiinflamator dar si ca analgezic.Sulfatul de magneziu este un spasmolitic important si este adaugat in primul rand pentru a rezolva problemele musculare asociate diferitelor forme de reumatism.
Complexul este util refacerii si intaririi oaselor, copiilor in crestere, persoanelor cu osteoporoza. De asem,enea este util sportivilor, care, in cursul antrenamentelor si al competitiilor , prin efortul fizic mare, au nevoie de oase si ligamente puternice, asigurate de Osteoforte.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu OSTEOFORTE