Vineri , 19 Aprilie 2024
Saw Palmetto 60 capsule

Saw Palmetto 60 capsule

Adenom benign de prostata, Ovar polichistic, Fibrom uterin, acneea severa a tinerilor pe fond hormonal. Impotenta masculina.

In stoc: 7

25,00 LEI

Descriere Saw Palmetto 60 capsule

Saw Palmetto
SAW PALMETTO MEDICER

CONTINUT: 320 mg extract , 25% acizi grasi

Efecte:

  • Are un puternic efect antifibromatos, ajuta in tratamentul de lunga durata al adenomului de prostata si al fibromului uterin.
  • Ajuta in reglajul hormonal.

Indicatii:
  • Adenom benign de prostata
  • Ovar polichistic
  • Fibrom uterin
  • Acnee severa a tinerilor pe fond hormonal.
  • Impotenta masculina.


Precautii: Nu se administreaza in sarcina.

Administrare: 1-3 capsule pe zi cu 30 minute inainte de masa.

Recomandari ale medicului naturist

Acnee
Este cunoscut faptul Saw Palmetto sau Palmierul pitic, ( serenoa repens) a dat rezultate pozitive in tratamentul acestei boli acnee, alaturi de alte plante cum sunt vitex, radacina de brusture si armurariul. Aceasta combinatie a fost eficienta la unii adolescenti cu acnee severa. Acesta scade stimularea hormonala a glandelor sebacee, astfel incat apar mai putine pustule.

Calvitie
Recent, unele companii faceau reclama unor produse care determinau cresterea parului la barbatii cu calvitie, in care se mentina o planta speciala care impiedica acumularea de dihidrostestosteron la nivelul pielii capului.

Hipertrofia benigna de prostata
Acest produs ajuta peste 85% dintre barbatii cu hipertrofie benigna de prostata care iau doza completa timp de 4-6 saptamani. in tratamentul hipertrofiei benigne de prostata sunt eficiente si sursele de acizi grasi cum sunt semintele de in, sau dovleac. intr-un studiu care a cuprins 1089 de barbati cu varste peste 50 de ani cercetatorii au comparat rezultatele administrarii extractului de Palmier pitic (320 mg) cu medicamentul clasic Proscar (5 mg ) zilnic. Dupa 6 luni tratamentele naturiste erau la fel de eficiente in reducerea simptomelor hipertrofiei benigne de prostata. Totusi, s-a constatat ca barbatii care au luat Proscar au avut mai multe probleme legate de disfuncriile sexuale, acuzand un libido mai scazut, impotenta si tulburari de ejaculare. Studiile facute in care au fost inclusi 2939 de barbati cu hipertrofie benigna si prostata, au ajuns la concluzia ca intr-adevar, Palmierul pitic este la fel de eficient ca Proscar, iar efectele lui secundare erau mai putine.

Infectii ale vezicii urinare
Infectiile vezicii si ale cailor urinare au o probabilitate mai mare de aparitie la barbatii care sufera de hipertrofie benigna de prostata. Deoarece fluxul de urina este stanjenit si incetinit, bacteriile au conditii mai bune de a se acumula si de a produce infectii in vezica si caile urinare. Palmierul pitic trateaza afectiunea de baza, care adesea duce la aparitia infectiilor bacteriene.

Sindromul de ovar polichistic
Aceasta afectiune implica un dezechilibru hormonal. Femeile care sufera de acest sindrom pot incepe sa aiba par pe fata, sa creasca in greutate, sa aiba cicluri menstruale neregulate si probleme ovulatorii. Fitoterapeutii au lansat teoria ca palmierul pitic este util in aceasta  afectiune deoarece blocheaza efectele acestor doi hormoni.

Cancerul de prostata
Desi nu exista studii acestei plante asupra cancerului de prostata, totusi experientele au aratat ca  Palmierul pitic poate impiedica stimularea hormonala excesiva a celulelor prostatei asa incat sa scada stimulii cresterii celulare.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu Saw Palmetto 60 capsule