Vineri , 29 Martie 2024
TERMOGENIC MEDICER 90 CAPSULE

TERMOGENIC MEDICER 90 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: TERMOGENIC FLACON 90 CAPSULE. Produce intensificarea arderilor. Important pentru cei car vor sa slabeasca, pe timp rece, pentru cei constitutional frigurosi, persoane cu probleme cardiace si circulatorii. Foarte bogat in antioxidanti. Dilata vasele de sange impiedicand obturarea lor si creste circulatia periferica.

In stoc: 19

18,00 LEI

Descriere TERMOGENIC MEDICER 90 CAPSULE

Se utilizeaza in curele de slabire singur sau adaugat la cafeaua verde sau tableta de slabit.

Contine o asociere de pulbere din coaja de ardei iute, turmeric si ghimbir.

Toate cele 3 componente au efect de stimulare generala a circulatiei in organism, inclusiv a circulatiei periferice, de dilatare a vaselor de sange si de fluidizare a sangelui. Intensificarea circulatiei sangelui in zona periferica a organismului determina o crestere a temperaturii in periferie, care are drept rezultat diminuarea senzatiei de frig in anotimpul rece si impiedicarea racirii excesive a extremitatilor, adica diminueaza pericolul de producere a degeraturilor si, in general, in orice anotimp intensifica cedarea de caldura spre exteror, ceea ce inseamna o intensificare a arderilor interne, care este fundamental pentru cei care vor sa slabeasca.

De asemenea, poate fi utilizat in loc de sauna, consumand cateva capsule cu apa calduta (de preferat in cantitate cat mai mare) si stand apoi invelit in cearceafuri uscate. Spre deosebire de sauna, care poate fi periculoasa in cazul cardiacilor, termoigenicul este benefic acestora, deoarece creste preponderent temperatura exterioara si nu pe cea interioara, contine anti-oxidanti cu rol protector pentru inima si ajuta la eliminarea toxinelor prin piele.Termogenicul este foarte bogat in antioxidanti si protejeaza inima si vasele de sange.

Va recomandam CU CALDURA  Termogenic!

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu TERMOGENIC MEDICER 90 CAPSULE