Sambata , 20 Aprilie 2024
TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE

TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: TURMERIC FLACON 60 CAPSULE. Contine curcuma si extract de piper cu rol protector in cancer, reumatism si care reprezinta o puternica combinatie antioxidanta. Este important in toate formele de reumatism si in orice proces inflamator din organism. Piperul activeaza utilizarea turmericului in organism.

In stoc: 20

20,00 LEI

Descriere TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE

Contine turmeric (curcumin) si piper negru. Prin combinarea turmericului cu piperul 
negru, eficienta acestuia creste de 20 de ori.
Turmericul este un condiment din medicina indiana Ayurveda, este anti-inflamator in afectiunile reumatismale, cu cresterea mobiltatii articulatiilor.
Scade secretia de colesterol, imbunatateste circulatia, fluidizeaza sangele, are rol anti-agregant si este eficient impotriva formarii de cheaguri.
Util in stimularea secretiei de bila, cu cresterea capacitatii ficatului de a elimina toxinele, ajuta in digestie, elimina flatulenta si efectele colonului iritabil .
Util in infectii respiratori, oculare, cistite.
Contine fier, find util in anemii.
Ajuta la reglarea glicemiei.
Util in indepartarea simptomelor astmului bronsic si a alergilor, cu efect anti-histaminic - decongestionarea cailor respiratori, reducerea inflamatior, fluidizarea secretilor bronsice, calmand tusea si durerile in gat.
Util in boala Alzheimer, deoarece dizolva micro-placile care se formeaza intre neuroni.
Util in eczeme, psoriazis.
Adjuvant in curele de slabire, prin efect termogenic, accelerarea metabolismului si ajuta organismul sa arda mai bine grasimile.
Are rol anti-oxidant si anti-cancerigen, util in cancerul de san, plamani si colon. 
 

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE