Miercuri , 31 Mai 2023
FRUCTOZA MEDICER 400 GRAME

FRUCTOZA MEDICER 400 GRAME

Indulcitor natural cu o capacitate de indulcire de 1,5 ori cat zaharul. Se metabolizeaza cu fructokinaza si fara insulina. Poate fi folosit fara restrictii de catre diabetici fara sale creasca glicemia. Pe internet este adesea confundat cu siropul de glucoza, fructoza care este zahar invertit adica molecula de zahar este rupta in doua molecule (una de fructoza si una de glucoza). Este util in dulceata deoarece nu se zahariseste.

In stoc: 146

10,00 LEI

Descriere FRUCTOZA MEDICER 400 GRAME

Fructoza este o monozaharida prezenta din abundenta in fructe, in anumite legume si in miere. Este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1,5-2 ori mai mare decat a zaharului. Fructoza este asimilata cu ajutorul enzimei fructokinaza produsa in ficat astfel incat este sigura pentru persoanele care au diabet zaharat.

Este un produs destinat folosirii curente ca indulcitor, avand un gust dulce, mai bun decat zaharul si o putere de indulcire de 1,5-2 ori mai mare decat a zaharului.

Are indicele glicemic 23.

Mod de administrare:

  • se administreaza  ca indulcitor in cafea, ceai, prajituri, gemuri , dulceturi (care nu se vor zaharisi).

Indicatii:

  1. diabet zaharat- Fructoza este o substanta dulce care participa in metabolismul glucidic in absenta hormonului secretat de pancreas, scurtcircuitand reactiile metabolice nedorite determinate de acest hormon (acumularea de grasimi, catabolizarea proteinelor in cura de slabire etc.).
  2. regimuri de slabit cu supravegherea indicelui glicemic al alimentatiei (ca de exemplu regimul disociat hipoglucidic), sportivilor, celor care desfasoara o activitate intelectuala intensa sau stresanta, ca si persoanelor de varsta a treia.
  3. copiilor-pentru a evita efectele negative ale zaharului (carii dentare, obezitate, diabet zaharat).
  4. tuturor persoanelor care vor sa-si mentina sanatatea.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu FRUCTOZA MEDICER 400 GRAME

276923573793695