Duminica , 16 Iunie 2019
KEFIR DE APA MEDICER 30 GRAME

KEFIR DE APA MEDICER 30 GRAME

Din fermentare rezultata un lichid cu proprietati enzimatice si probiotice.

In stoc: 21

20,00 LEI

Descriere KEFIR DE APA MEDICER 30 GRAME

Actiunea terapeutica a lichidului “produs”de aceste miraculoase ciuperci se bazeza pe insusirile sale de PROTECTOR HEPATIC, ANTICOLESTEROLEMIANTE, de REGLATOR ENDOCRIN, CALMANTE, REVITALIZANTE si STIMULATOARE ALE REACTIILOR DE APARARE A ORGANISMULUI, PROPRIETETI ANTICANCERIGENE, este indicat , indeosebi, in AFECTUINI HEPATOBILIARE ( dischinezii, steatoza hepatica, colecistite ), AFECTIUNI NERVOASE (astenii, nevroze, migrene), BOLI ENDOCRINE (insuficienta tirodiniana si paratiroidiana, pancreatite), si BOLI CARDIO-VASCULARE (combate ateroscleroza).

Locuitorii din Caucaz , cunosteau efectele binefacatoare ale “chefirului”(sucului) fiind obisnuiti de mici sa bea chefir in loc de apa. Ei foloseau chefirul la vindecarea BOLILOR RESPIRATORII, ULCERATII ALE PIELII, CRAMPE STOMACALE, si a ALTOR BOLI INTESTINALE.

Cristalele japoneze sunt indicate in TRATAREA HEPATITELOR, IN NORMALIZAREA DIGESTIEI, PENTRU ELIMINAREA TOXINELOR DIN ORGANISM, avand un efect PUTERNIC DEPURATIV si DETOXIFIANT. IN PEDIATRIE este folosit cu foarte bune rezultate la COMPLETAREA RATIEI DE LAPTE MATERN.

CHEFIRUL REZULTAT IN 24 DE ORE are un efect ENERGIZANT NATURAL. Daca se consuma UN LITRU in 24 de ore este benefic si in tratarea URMATOARELOR AFECTIUNI:

DIABET - (glicemia creste ca si cum ai consuma o feliuta de paine).(Chiar daca la hranirea lor se folosesc produse dulci, acestea transforma glucidele in enzime iar GLICEMIA NU CRESTE );

BOLI ale SISTEMULUI NERVOS, HIPERTENSIUNE, INFARCT,

BRONSITE, ASTM, CATARACTE, SCLEROZA,

BOLI DE FICAT , HEPATITA “A” si “B”, CIROZE (pentru prevenirea imbolnavirii sau vindecare totala in 2 – 4 luni.Pentru vindecare SE CONSUMA 2 LITRI PE ZI)

BOLI DE STOMAC, ULCERE (ranile se inchid dupa doua saptamani de tratament)

NORMALIZAREA DIGESTIEI (diaree si constipatie) se bea NUMAI SEARA 500 ml.

ANEMIE SI LEUCEMIE (in cazuri foarte grave SE CONSUMA 2 LITRI/ZI. Sangele redevine la normal dupa 3 luni de tratament)

PAREZE si HEMIPAREZE, AVC (rezultatele se pot vedea dupa doua luni)

CANCER Cristalele japoneze fac miracole in BOLILE DE CANCER. Ganglionii dispar in 2-3 luni dupa tratament , FICATUL SE REGENEREAZA.

PENTRU UZ EXTERN se foloseste chefirul rezultat DUPA 48 DE ORE.

ALERGII, ECZEME, ULCERATII ALE PIELII, ZONA ZOSTER, PSORIAZIS, CANCER AL PIELII, RANI DESCHISE(zgarieturi, taieturi, arsuri, plagi purulente) ACNEE, FURUNCULOZA. Pe zona afectata se pun comprese de doua ori pe zi cu chefirul rezultat in 48 de ore si in acelas timp se bea 500 ml chefir rezultat dupa 24 de ore.Locul afectat se spala de fiecare data.

PENTRU AFECTIUNI VAGINALE se fac SPALATURI INTERNE cu chefirul rezultat dupa 48 de ore.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu KEFIR DE APA MEDICER 30 GRAME