Marti , 28 Martie 2023
PSYLLIUM LAX MEDICER 150 grame

PSYLLIUM LAX MEDICER 150 grame

Psyllium lax este folosit pentru curatarea colonului, reducerea senzatiei de foame si pentru detoxifierea organismului.

In stoc: 79

18,00 LEI

Descriere PSYLLIUM LAX MEDICER 150 grame

PSYLLIUM LAX MEDICER

Contine: Psyllium, faina de in, carbonat de magneziu

Indicat persoanelor cu constipatie. Poate fi utilizat timp indelungat.Nu are efecte secundare, nu este toxic.

Psyllium este o planta care se inrudeste cu patlagina si este folosita in scopuri medicale coaja si pentru uz alimentar miezul care este foarte bogat in grasimi. Psyllium este cultivat numai in India si este utilizat in medicina Ayurveda ca alternative la terapiile de curatare ale tubului digestiv care se faceau traditional prin voma si clisma. Cum se utilizeaza: In etapa de curatare initiala recomandam folosirea a doua tuburi cu continut de 166 g fiecare in urmatoarea modalitate Se amesteca rapid (20-40)secunde o lingura (de supa) rasa cu Psyllium in 100-150 ml apa sau iaurt sau ceai la temperatura camerei si se bea urgent pentru ca sa nu se intareasca si apoi se bea in aceasta forma semilichida. Daca totusi s-a intarit se mai adauga 100 g apa si se bea rapid..Daca apare o senzatie de nod in gat se recomanda sa se bea cateva linguri de apa (cu lingura)

 AVERTIZARE: NU SE INTRODUCE USCAT IN GURA.

In tubul digestiv volumul lui creste fata de forma uscata de 60 ori creeaza un gel fin care matura colonul in toate vilozitatile si elimina placa mucoida care se formeaza pe suprafata colonului practic la toti oamenii datorita alimentatiei cu hrana prelucrata termic si saraca in fibre. Placa mucoida contine mucus si resturi alimentare vechi si descompuse care in apa din colon elimina toxine ce se absorb in sange si creeaza o stare de intoxicatie generala a organismului si un pericol de cancerizare in diferite parti ale organismului. Psyllium contine fibre solubile si fibre insolubile, contribuind la hranirea bacteriilor benefice din colon care contribuie la imunitatea organismului, la sinteza vitaminelor din grupul B si K.Se recomanda ca dupa etapa de curatare sa se foloseasca zilnic numai o lingura permanent si sa se reia la 6 luni o curatare completa. In timpul folosirii Psyllium se recomanda cel putin 2 litri de lichide pe zi. In cazul persoanelor constipate se recomanda 2,5 litri pe zi iar pentru cei cu stare de diaree numai 1,5 litri pe zi, Se poate administra fara reserve copiilor, reducand cantitatea proportional cu masa lor.Femeilor insarcinate se recomanda cantitati mai mici la inceputul sarcinii si sa nu utilizeze in sarcini avansate din cauza volumului pe care il creeaza.,este foarte indicat dupa nastere,asociat cu multe lichide. Se poate consuma intre mese si chiar se recomanda persoanelor cu pofta de mancare crescuta pentru reducerea cantitatii de alimente folosita iar pentru slabire, utilizarea Psyllium in timpul mesei.. Psyllium se recomanda in mod deosebit persoanelor cu valori incorecte ale colesterolului si trigliceridelor pentru aducerea lor la normal si celor care utilizeaza grasimi nocive (margarina,prajituri din comert, grasimi animale) pentru a preveni ca ele sa fie absorbite in sange deoarece psyllium le inglobeaza si ne scapa de ele AVERTIZARE:o ora inaintea utilizarii Psyllium si o ora dupa acesta nu se foloseste nici un medicament sau supliment alimentar, deoarece Psyllium le poate ingloba si astfel le antreneaza in eliminare si se pierd. Nu exista alte reguli de utilizare.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu PSYLLIUM LAX MEDICER 150 grame

276923573793695