Joi , 15 Aprilie 2021
Sirop Menta cu fructoza 500 ml

Sirop Menta cu fructoza 500 ml

Siropul cu menta este facut cu fructoza si menta astfel incat este utilizabil fara restrictii de catre persoanele care au diabet. Gustul placut in combinatii cu apa,apa minerala sau cu sucuri de fructe este completat de actiunea paradoxala a mentei relaxanta si revigoranta in acelasi timp. Are o actiune dezinfectanta la nivel gastric asfel incat elimina mirosul neplacut al gurii.

In stoc: 18

12,00 LEI

Descriere Sirop Menta cu fructoza 500 ml

Siropul de mentă are acțiune calmantă și fortifiantă asupra sistemului nervos și contribuie la eliminarea calculilor renali și hepatici.
În plus calmează durerile de stomac (gastrite, ulcer) și ajută de Siropul cu menta este facut din fructoza si menta asfel incat este utilizabil fara restrictii de catre persoanele care au diabet.
Gustul placut in combinatii cu apa,apa minerala sau cu sucuri de fructe este completat de actiunea paradoxala a mentei relaxanta si revigoranta in acelasi timp.
Are o actiune dezinfectanta la nivel gastri asfel incat elimina mirosul neplacut al gurii. organismului.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu Sirop Menta cu fructoza 500 ml

276923573793695