Luni , 6 Decembrie 2021
Cafea verde + Ghimbir 100 grame

Cafea verde + Ghimbir 100 grame

MOD DE PREZENTARE: PUNGA 100 grame. Cafeaua verde are in continut o cantitate mai mare de antioxidanti decat ceaiul verde. Cofeina utilizabila este in cantitate mai mica decat in cafeaua prajita si contine acid clorogenic extrem de util in slabire. Ghimbirul contine substante care intensifica arderile. Poate fi utilizat ca remediu impotrva ametelilor, greturilor, vomei.

Stoc epuizat

8,00 LEI

Descriere Cafea verde + Ghimbir 100 grame

De ce sa consumati cafea verde cu ghimbir?

  • Efecte benefice asupra aparatului cardiovascular si asupra hipertensiunii arteriala: acizii clorogenici scad nivelul de homocisteina (un metabolit asociat cu riscul crescut de ateroscleroza) si scad tensiunea crescuta. In plus, cafeaua verde nu determina intoxicatie cofeinica in dozele uzuale, deci inima nu este supusa unor eforturi suplimentare. Reactivitatea vasculara este crescuta de cafeaua verde, iar rata cardiaca, este diminuata.
  • Detoxifiere: Un studiu realizat la universitatea japoneza din Tokyo a demonstrat proprietatea cafelei verzi de a ajuta la eliminarea a 23 tipuri toxine din organim.
  • Efecte benefice impotriva dibetului zaharat: au fost semnalate mai multe mecanisme de actiune, dar cel mai probabil pare a fi cel de stimulare a sensibilitatii la insulina.
  • Imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare. Un experiment realizat la Universitatea din Sydney pe 124 de studenti impartiti in doua grupe a aratat ca grupa studentilor care a consumat cate o ceasca de cafea verde cu 30 minute inainte de a invata au avut un grad de retinere al informatiei cu 46% mai ridicat decat al grupei care nu a consumat cafea verde.
  • Proprietati antinflamatoare, antipiretice si antiseptice: cafeaua verde este un „dezinfectant” natural puternic si poate fi utila in lupta cu bacteriile si virusurile.
  • Efecte de energizare a organismului si antidepresive.
  • Proprietati antihiperlipemice: inca insuficient studiate, unele studii arata ca extractul de cafea verde ar scadea colesterolul rau si l-ar creste pe cel bun.Doua studii in curs, unul olandez si altul brazilian, urmeaza sa demonstreze acest lucru in anul 2016.
  • Obtinerea unei siluete de invidiat
    Una dintre metodele de slabire naturala cele mai folosite in Japonia, Rusia si Coreea de Sud este reteta cu cafea verde si ghimbir. Datorita rezultatelor foarte bune pe care le are, aceasta reteta de slabit foarte apreciata in tarile din Orient a castigat in ultimii ani mult teren si printre femeile din tarile occidentale. Modul ideal in care ar trebui administrata aceasta reteta de cafea verde cu ghimbir: o ceasca dimineata pe stomacul gol, iar a doua undeva la mijlocul intervalului dintre prânz si ora la care mergeti la culcare.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.
276923573793695