Marti , 28 Martie 2023
DULCEATA DE ARDEI IUTE CU FRUCTOZA MEDICER 196 ML

DULCEATA DE ARDEI IUTE CU FRUCTOZA MEDICER 196 ML

Are gust dulce acru iute delicios. Se poate folosi drept condiment la ciorbe, supe, cartofi prajiti, carne prajita sau gratar. Poate fi utilizat fara restrictii de catre diabetici.

In stoc: 6

18,00 LEI

Descriere DULCEATA DE ARDEI IUTE CU FRUCTOZA MEDICER 196 ML

Aceasta este un condiment produs din ardei iute,otet de kefir si fructoza (accesibila diabeticilor si de asemenea foarte importanta pentru stimularea circulatiei arteriale.) si se poate utiliza pentru condimentarea fripturilor,cartofilor prajiti ciorbe, sosuri si la orice mancare la care  dorim gust iute.Prin stimularea circulatiei arteriale, dulceata de ardei iute este foarte eficienta pe timp de vreme rece, avand un efect incalzitor si un efect foarte bun pentru muschiul cardiac. Este foarte buna si pentru circulatia cerebrala, continand o cantitate mare de bioflavonoizi.

Combinatia iute,acru, dulce este deosebit de placuta la gust si totodata stimuleaza digestia prin cresterea secretiei de suc gastric, ceea ce este foarte importanta pentru cazul consumului de proteine.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.
276923573793695