Marti , 5 Iulie 2022
MERISOR

MERISOR

Produsul este de ajutor persoanelor ce fac frecvente infectii urinare. Diuretic, antiseptic urinar, vitaminizant, mineralizant, antioxidant.

Stoc epuizat

7,00 LEI

Descriere MERISOR

Fructele de merisor au multiple proprietati benefice, dintre care se evidentiaza cele de la nivelul aparatului urinar. Datorita continutului de acid benzoic merisoarele au efect antiseptic urinar inhiband dezvoltarea patogenilor la cest nivel.

De asemenea favorizeaza lizarea uratilor si eliminarea lor; creste diureza si implicit eliminarea acidului uric. In plus, datorita continutului mare de vitamine si minerale, sustin refacerea organismului si contribuie la mentinerea starii generale de sanatate.

Prin aportul de taninuri, antioxidanti naturali, mareste rezistenta organismului fata de radicalii liberi si stimuleaza mecanismele naturale de aparare. Produsul este de ajutor persoanelor ce fac frecvente infectii urinare.

Diuretic, antiseptic urinar, vitaminizant, mineralizant, antioxidant.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.
276923573793695