Marti , 5 Iulie 2022
PAPAYA CONFIATA MEDICER 100 GRAME

PAPAYA CONFIATA MEDICER 100 GRAME

Papaia contine enzima papaina foarte utila pentru digestia proteinelor vegetale sau animale. Contine antioxidanti care determina proprietati anticanceroase,antiimbatranire. Contine vitamine A, C, betacaroten, oligominerale si aminoacizi. Acestia din urma in cantitate foarte mare.

Stoc epuizat

5,00 LEI

Descriere PAPAYA CONFIATA MEDICER 100 GRAME

Bogat în magneziu, potasiu, fier, calciu şi alte minerale precum şi vitamine (conţine mai multă vitamina C decât kiwi) A, C, E şi cu un conţinut de beta-caroten mai mare decât morcovul, fructul de Papaya prezintă numeroase beneficii asupra organismului iar unele enzime pe care le conţine au roluri digestive şi antiinflamatoare.

Foarte apreciate în cosmetică datorită conţinutului de vitamina A, extractele de Papaya sunt folosite pentru produsele destinate frumuseţii şi menţinerii tinereţii, îmbunătăţind calitatea pielii (atât datorită vitameni C şi A precum şi datorită conţinutului de beta-caroten), reducând ridurile şi conferind rezistenţă părului şi unghiilor.

Prin conţinutul său de antioxidanţi papaya are beneficii anticanceroase, antiîmbătrânire şi detoxifiante, fiind totodată un bun energizant.

Contine papaina o substanta foarte utila in digestia proteinelor.Papaina este continuta si in frunzele de papaia si de aceea polinezienii coc carnea invelindo in prealabil in frunze de papaya ceea ce duce la fragezirea ei.

De asemenea suprimă secreţia de progesteron la femei, având în felul acesta proprietăţi contraceptive. Femeile din India, Pakistan, Sri Lanka şi din alte ţări folosesc din timpuri vechi fructul de Papaya pentru a înlătura posibilitatea unei sarcini. Dar iata si o contraindicatie: in cazul femeilor gravide se pare ca in cantitati mai mari ar putea provoca avorturi.

Seminţele nergre ale fructului sunt de asemenea comestibile, având un gust uşor iute. De aceea ele se folosesc pisate înlocuind piperul şi au proprietăţi antiinflamatoare (reduc infecţiile) şi analgetice (reduc durerea).

Prin conţinutul de vitamina C şi alte enzime, Papaya accelerează cicatrizarea plăgilor şi vindecarea postoperatorie.

De asemenea îmbunătăţeşte funcţiile vizuale şi totodată previne arsurile solare şi cancerul de piele datorită conţinutului de beta-caroten, substanţă care se depune la nivelul pielii şi are rol protector, înlăturând efectele negative ale razelor solare.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.
276923573793695