Joi , 22 Octombrie 2020
MIERE RESPIRO MEDICER

MIERE RESPIRO MEDICER

Produsul este recomandat persoanelor cu afectiuni ale aparatului respirator: rinite, sinuzite, traheo-bronsite, bronsite, inclusiv bronsita astmatiforma, astm bronsic, raceala si gripa, viroze respiratorii, tuse productiva. Produsul contine miere, extract moale de propolis, ulei esential de brad si ulei esential de menta.

In stoc: 6

20,00 LEI

Descriere MIERE RESPIRO MEDICER

MIEREA RESPIRO MEDICER contine propolis, miere si ulei esential de brad si de menta

MOD DE PREZENTARE: Borcan de 196 ml Produsul este recomandat persoanelor cu afectiuni ale aparatului respirator: rinite, sinuzite, traheo-bronsite, bronsite, inclusiv bronsita astmatiforma, astm bronsic, raceala si gripa, viroze respiratorii, tuse productiva.

Produsul contine miere, extract moale de propolis, ulei esential de brad si ulei esential de menta.

Mierea: este bogata in vitaminele B si C, enzime, acizi organici, multe saruri minerale si oligoelemente, zaharuri simple, rasini, uleiuri volatile. Mierea  are efect antiinfectios si tonic.  Efectul terapeutic al propolisului se datoreaza prezentei in propolis a esterilor acizilor cafeici,indeosebi a extractului feniletilic din acidul cafeic, caracteristic propolisului, compusi cunoscuti pentru actiunea lor anti-inflamatoare, dar si de stimulare a sistemului imunitar. Propolisul are o puternica actiune antibiotica. Propolisul inhiba cresterea stafilococului auriu, sporeste activitatea anti-stafilococica a unor antibiotice de sinteza. Amelioreaza functia ventilatorie, scazand incidenta crizelor de astm bronsic.

Ulei esential de brad: Bradul cotine ulei volatil (pinen, limonen, etc.),. Uleiul esential de brad este utilizat pentru proprietăţile sale terapeutice: efect antiseptic al cailor respiratorii, calmant, expectorant, revigorant, stimulent general, stimulent al secretiilor mucoaselor, antinevralgic, revulsiv usor, tonic, antibiotic; Ajuta la fluidificarea secretiilor bronhice, ajuta in cazurile de respiratie scurta, sacadata specifica suferinzilor de astm , cu atat mai mult cu cat acest efect este completat si de un efect tonic asupra sistemului nervos. In raceala si gripa indeparteaza starea de oboseala generala si durerile musculare .Stimuleaza sistemul imunitar.

Ulei esential de menta: Uleiul esential de menta este utilizat pentru proprietatile sale terapeutice: decongestionant al cailor respiratorii, expectorant, antispastic al cailor respiratorii, febrifug, antiseptic general, antiinflamator, stimulent al sistemului nervos; creste imunitatea fata de boli, prevenind aparitia a diverse afectiuni.Este deosebit de util in caz de miros neplacut in gura atat prin eliminarea germenilor patogeni,cat si prin mascarea creata de catre mirosul proaspat de menta.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.