Miercuri , 23 Septembrie 2020
ALOE CAPSICAM crema fierbinte 300 ml

ALOE CAPSICAM crema fierbinte 300 ml

Mod de prezentare: Aloe Capsicam flacon 300 ml. Crema care aduce rapid o mare cantitate de sange in zonele pe care este aplicata si reduce inflamatiile. Recomandata in reumatism, arterita, picioare reci afectarile coloanei vertebrale. Este spectaculoasa in procesul de reducere a durerilor reumatismale dar si pentru intensificarea circulatiei sangelui.

In stoc: 8

20,00 LEI

Descriere ALOE CAPSICAM crema fierbinte 300 ml

ALOE CAPSICAM -crema fierbinte

Aloecapsicam se utilizeaza in probleme reumatice, cu dureri ale coloanei vertebrale (cervical, toracal, lombar), la nivelul articulatiilor (umeri, coate, genunchi, glezne), precum si in cazul persoanelor cu circulatie periferica deficitara (picioare reci).

 ALOE CAPSICAM crema fierbinte contine:

  •  aloe vera care are atat rolul de a determina o penetrare rapida a substantelor active in profunzimea tesuturilor cat si un rol propriu, de activare a circulatiilor sangvina si limfatica, imbunatatind oxigenarea celulara locala si starea de mineralizare si vitaminizare.
  • Capsaicina naturala component de baza in ardeiul iute. De asemenea sunt introdusi si ceilalti componenti din ardeiul Cayenne solubili in apa. Rolul capsaicinei este de activator pentru circulatia sangvina dar si de anti-inflamator in procesele reumatismale; cercetari recente arata ce ea este extrem de utila in cancer. Capsaicina utilizata constant timp de o luna, anihileaza substanta P din structura nervilor care este neurotransmitator responsabil de senzatiile dureroase. 
  • Ulei de pirola minor care este un puternic antiinflamator care reduce rapid durerile si inflamatiile ,creand mobilitate a articulatiilor si imbunatatind calitatea vietii.
  • Ulei esential de scortisoara care activeaza circulatia si are caracter antiinflamator,tonic cardiac.
  • Vin rosu si vitamina C care sunt adaugate pentru protectia vaselor capilare, pentru ca acestea sa nu fie afectate de substantele vasodilatatoare,produsul nostru fiind singurul de acest fel.


Recomandari si mod de administrare pt Aloecapsicam:

  • Toate problemele reumatice, prin masarea usoara a zonei cu 3-5ml crema,cu o manusa de plastic si protejarea zonei  cu folie alimentara sau o panza.Daca zona este izolata termic apare o senzatie intensa de caldura care dureaza mult timp si dispar durerile, iar mobilitatea in cazul utilizarii pe articulatii creste.
  • Arterita,picioare reci, prin masarea usoara cu crema. NU se abuzeaza si se foloseste doar un strat fara aplicari repetate,care pot fi iritante.Se recomanda a fi frecvent utilizata (zilnic) pentru persoanele cu arterita si probleme reumatismale si, pe timp rece, celor cu picioare reci.
  • Pentru cardiaci si persoane cu risc de cancer, zilnic, in doze mici, pe coloana vertebrala si in acelasi mod pentru cresterea potentei sexuale la persoane cu probleme arteriale.
  • NU se foloseste in zona ochilor,in caz de patrundere accidentala in ochi se spala cu apa rece,usturimea disparand in 10 minute.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ALOE CAPSICAM crema fierbinte 300 ml