Joi , 30 Noiembrie 2023
ULEI ESENTIAL  DE LAVANDA

ULEI ESENTIAL DE LAVANDA

Este puternic antiseptic si ajuta la vindecarea rănilor si arsurilor. De asemenea, poate ameliora durerea si inflamația, dacă este frecat pe intepaturile de insecte si muscaturi. Dureri de cap: frecam câteva picături pe tample. Febra musculară - Punem câteva picături în baie pentru a calma febra musculara, s i pentru a avea un somn odihnitor. Am pus, de asemenea, o picatura sau doua pe abajurul de la becuri. Masaj - Pentru un ulei de masaj excelent adaugam 20 picaturi de ulei de lavanda medicer la 20 ml de ulei de masline sau ulei de migdale.

In stoc: Doar 3 au mai ramas

20,00 LEI

Descriere ULEI ESENTIAL DE LAVANDA

Ulei esential de lavandă  Medicer este un ulei esential de lux uimitor, amintește de soare, Marea Mediterană, sudul Franței, în cazul în care va este dor de mare.

El are multe utilizări, în afară de plăcerea pură de a avea în jurul vostru marea.

Poate fi utilizat  pentru calitatile sale antiseptice, pentru febra musculara, pentru efectele sale calmante asupra sistemului nervos.

Primul ajutor - Este puternic antiseptic si  ajuta la vindecarea rănilor și arsurilor. De asemenea, poate ameliora durerea și inflamația, dacă este frecat pe intepaturile de insecte si muscaturi.

Dureri de cap - frecam câteva picături  pe tample.

Febra musculară - Pune mcâteva picături în baie pentru a calma febra musculara, și pentru a avea  un somn odihnitor. Am pus, de asemenea, o picatura sau doua pe abajurul de la becuri.

Masaj - Pentru un ulei de masaj excelent adaugam 20 picaturi de ulei de lavanda medicer la 20 ml de ulei de masline.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ULEI ESENTIAL DE LAVANDA

276923573793695