Marti , 5 Iulie 2022
SEMINTE DE CHIA MEDICER 100 GRAME

SEMINTE DE CHIA MEDICER 100 GRAME

Contin cantitati mari de ulei Omega 3 cu proprietati de protectie cardiovasculara si antidepresive, dar si antioxidanti si fibre. Util si in constipatie si intoxicare interna. Fluidizeaza sangele si elimina folosirea aspirinei care distruge mucoasa gastro-intestinala si poate produce sangerari interne si chiar decesul.

In stoc: 16

6,00 LEI

Descriere SEMINTE DE CHIA MEDICER 100 GRAME

Aceste seminte erau mancarea de baza a aztecilor din Mexicul Central, dar, in aceeasi masura, tot in seminte de chia se plateau si tributurile si taxele. Fac parte din categoria alimentelor- medicament, deoarece: contin mai multi acizi grasi omega- 3 decat somonul atlantic; mai multi antioxidanti decat afinele proaspat culese; mai multe fibre decat fulgii de tarate; mai multe proteine, fibre si calciu decat semintele de in.

Semintele de chia absorb de 9 ori greutatea lor in apa, putand fi folosite pentru a obtine o gelatina folosita in sosuri, jeleuri, dulciuri, gatite raw sau preparate termic. Semintele de chia sunt bogate in antioxidanti, astfel ca pot fi pastrate pentru perioade lungi de timp fara sa rancezeasca.

Semintele de chia se digera foarte usor, dar lent. Acestea nu trebuie sparte inainte de a fi consumate, precum alte seminte. Pot fi mancate crude sau introduse ca ingrediente. Deoarece semintele de chia imprumuta gustul lichidelor in care sunt introduse, le face ideale pentru a fi folosite ca agent de ingrosare in diverse retete. Pot fi consumate in stare cruda, in iaurt, salate sau paine. Se recomanda consumul a 1-2 lingurite pe zi.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu SEMINTE DE CHIA MEDICER 100 GRAME

276923573793695