Duminica , 20 Octombrie 2019
ACETIL CISTEINA MEDICER 30 CAPSULE

ACETIL CISTEINA MEDICER 30 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: ACETIL CISTEINA FLACON 30 CAPSULE. Acetil cisteina fluidizeaza mucusul permitand eliminarea lui usoara si incetarea tusei. Acetil cisteina permite eliminarea pericolului creat de paracetamol, fiind de fapt medicamentul de prima intentie in necroza renala produsa de paracetamol. Acetil cisteina este generator de glutation care este cel mai puternic antioxidant creat de organism.

In stoc: 22

15,00 LEI

Descriere ACETIL CISTEINA MEDICER 30 CAPSULE

Este deosebit de util in bronsite, BPOC, raceala, gripa, pentru fumatori, şi, mai general,in tulburări pulmonare asociate cu acumularea de mucus vascos.Are efect mucolitic, fluidizand secretiile bronsice.

Prin cresterea volumului secretiilor bronsice, acetilcisteina poate accentua reflexul de tuse. Aparitia tusei productive in timpul tratamentului cu acetilcisteina nu trebuie inhibata prin administrarea de antitusive, ci se recomanda cresterea cantitatii de lichide ingerate.

Ajuta la drenarea secretiilor nazale, ale sinusurilor. Imbunatateste respiratia , prin relaxarea musculaturii netede a bronhiilor, ajutand in astmul bronsic (in afara crizelor). Util si in mucoviscidoza, fibroza chistica, emfizem pulmonar.

  • Este extrem de util pentru persoanele care consuma mult paracetamol (acetaminofen), care poate produce leziuni la nivelul ficatului si rinichilor.
  • Util pentru creier si ficat fata de actiunea daunatoare a alcoolului, a tutunului si a drogurilor.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ACETIL CISTEINA MEDICER 30 CAPSULE