Marti , 5 Iulie 2022
ACID FOLIC MEDICER,60 COMPRIMATE

ACID FOLIC MEDICER,60 COMPRIMATE

MOD DE PREZENTARE: ACID FOLIC FLACON 90 COMPRIMATE. Previne cresterea colesterolului, aparitia defectelor de tub neural fiind fundamental pentru femeile insarcinate. Esential in anemie, reduce riscul de cancer de san la aproximativ 50 si mult mai mult in cazul infectarii cu papiloma virusul uman care are o contributie semnificativa la imbolnavirea de cancer de col uterin.

In stoc: 15

10,00 LEI

Descriere ACID FOLIC MEDICER,60 COMPRIMATE

ACID FOLIC

Acidul folic este o vitamina hidrosolubila din grupul B. Este esentiala pentru:

a) femeile insarcinate pentru a evita formarea defectelor de tub neural (spina bifida, anencefalie, deformari faciale afectiuni cardiace.
b) este de importanta majora pentru formarea celulelor sangelui, in special in hematopoieza, deficienta de acid folic este o conditie de baza a aparitiei anemiei.
c) combate cresterea homocisteinemiei, factor esential in bolile cardiovasculare
d) este asociat spermatogenezei, cresterii fertilitatii la barbati si la femei.
e) previne deteriorarile ADN si, deci, cancerul si este asociat in special cu reducerea incidentei cancerului colorectal. Reduce riscul de cancer de san cu aproape 50% si cu 80%riscul de infectare cu papiloma virusul uman(HPV) care este una din cauzele cancerului de col uterin.

Doza per comprimat 500 micrograme,  100% doza zilnica recomandata, recomandat femei insarcinate, antecedente familiale de cancer si mai ales cancer colorectal, anemii, colesterol crescut, homocisteina cu nivel crescut, antecedente familiale sau personale de accident vascular cerebral si/sau infarct miocardic

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ACID FOLIC MEDICER,60 COMPRIMATE

276923573793695