Sambata , 6 Iunie 2020
ANTI-ANEMIC MEDICER 60 TABLETE

ANTI-ANEMIC MEDICER 60 TABLETE

MOD DE PREZENTARE: ANTI-ANEMIC FLACON 60 TABLETE. Contine toate componentele care combat anemia:fier si vitamina C care stimuleaza absorbtia fierului, cupru,acid folic, vitamina B12 si mangan fiind cel mai complex produs antianemic care exista in prezent.

In stoc: 46

15,00 LEI

Descriere ANTI-ANEMIC MEDICER 60 TABLETE

Anti-anemic contine fier care este prin definitie substanta a carei lipsa determina anemia dar si substante care au roluri complementare.

Vitamina C stimuleaza absorbtia fierului, acidul folic care prin deficit poate determina o forma specifica de anemie, vitamina B12 care prin deficit genereaza o alta forma de anemie, Cuprul prin deficit creeaza o alta forma de anemie care se combate prin suplimentarea acestui element. Manganul stimuleaza fixarea fierului fiind esential pentru combaterea anemiei.

Anemia este frecventa in sarcina si alaptare, in cazul consumului crescut de cafea, spanac, la sportivi in cazul urcarii la munte si in general la altitudini ridicate.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ANTI-ANEMIC MEDICER 60 TABLETE