Sambata , 6 Iunie 2020
ANTITUSIV FORTE MEDICER 30 CAPSULE

ANTITUSIV FORTE MEDICER 30 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: ANTITUSIV FLACON 30 CAPSULE. Contine acetil cisteina(ACC) care lichefiaza mucusul fiind importanta pentru tusea seaca dar contine si componente pentru tusea productiva. Este un remediu universal pentru tuse seaca sau productiva.

In stoc: 28

10,00 LEI

Descriere ANTITUSIV FORTE MEDICER 30 CAPSULE

Contine acetil cisteina (ACC) si componente din plante, din medicina indiana ayurvedica. Foarte util in tusea seaca si tusea productiva.. Se poate administra timp indelungat, fara efecte secundare. Util la adulti si copii.

Acetil cisteina are efect mucolitic, fluidizand secretiile bronsice. Prin cresterea volumului secretiilor bronsice, acetil cisteina poate accentua pentru scurt timp reflexul de tuse deoarece duce la eliminarea mucusului stagnant. Aparitia tusei productive in timpul tratamentului cu acetil cisteina nu trebuie inhibata prin administrarea de antitusive, ci se recomanda cresterea cantitatii de lichide ingerate. Ajuta la drenarea secretiilor nazale, ale sinusurilor. Imbunatateste respiratia prin relaxarea musculaturii netede a bronhiilor, ajutand in astmul bronsic (in afara crizelor).Ghimbirul are de asemenea un efect de fluidizare a mucusului iar cimbrul efect antiseptic combatand infectiile asociate.De obicei in caz de viroze asociate cu tuse oamenii folosesc paracetamol in diferite forme care poate duce la degradarea rinichilor.Acetil cisteina este esentiala in protejarea rinichilor impotriva paracetamolului.Poate fi folosit si in tusea productiva intensificand activitatea de eliminarea a mucusului dar si de oprire a reflexului de tuse.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ANTITUSIV FORTE MEDICER 30 CAPSULE