Marti , 5 Iulie 2022
B-COMPLEX MEDICER 60 TABLETE

B-COMPLEX MEDICER 60 TABLETE

MOD DE PREZENTARE: B-COMPLEX FLACON 60 TABLETE. Cuprind vitaminele din grupul B in baza de fructoza si vitamina C. B complex cu vitamina C este un remediu al afectiunilor cardiovasculare,pentru structura nervilor, diabet.

In stoc: 9

15,00 LEI

Descriere B-COMPLEX MEDICER 60 TABLETE

Vitaminele din grupul B au rol important in functionarea normala a sistemului nervos, reduc oboseala psihica, fizica, stresul, starea de epuizare. Imbunatatesc memoria, capacitatea de concentrare, sustinerea efortului fizic si intelectual. Ajuta la sinteza hormonilor si a vitaminei D, la formarea hematiilor. Ajuta sanatatea pielii, a parului si a unghiilor. Contribuie la formarea colagenului din vasele de sange, ligamente, articulatii. Recomandat pentru dezvoltarea normala a intregului organism, reda pofta de mancare.
Vitaminele B au rol de coenzime (componente - cheie ale enzimelor),ofera energia necesara metabolismului glucidelor, grasimilor si proteinelor.  Ele sunt esentiale in sanatatea ochiilor, functionarea normala a ficatului, ingrijirea cavitatii bucale, pastrarea unui bun tonus muscular. Vitaminele din grupul B pot fi folosite separat, dar actioneaza in conditii superioare daca sunt combinate. 

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu B-COMPLEX MEDICER 60 TABLETE

276923573793695