Joi , 21 Ianuarie 2021
CALCIU-MAGNEZIU-ZINC + D3 MEDICER 120 CAPSULE

CALCIU-MAGNEZIU-ZINC + D3 MEDICER 120 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: CALCIU-MAGNEZIU-ZINC + D3 FLACON 120 CAPSULE. Util in osteoporoza, carcei, cresterea copiilor, fracturi,cancer de colon, imunitate scazuta, rahitism si oricarei persoane sanatoase pentru pastrarea nivelului de minerale din organism. Foarte important ca remediu antistress, remediu impotriva nervozitatii. Datorita zincului mentine unghiile si parul sanatoase. Este un remediu pentru carcei deoarece acestia au drept cauza lipsa de magneziu si calciu. In acelasi mod constituie un rtemediu pentru senzatia de nod in gat.

In stoc: 28

15,00 LEI

Descriere CALCIU-MAGNEZIU-ZINC + D3 MEDICER 120 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: CALCIU-MAGNEZIU-ZINC + D3 FLACON 120 CAPSULE.

Util in osteoporoza, carcei, cresterea copiilor, fracturi,cancer de colon, imunitate scazuta, rahitism si oricarei persoane sanatoase pentru pastrarea nivelului de minerale din organism.

Foarte important ca remediu antistress, remediu impotriva nervozitatii.

Datorita zincului mentine unghiile si parul sanatoase.

Este un remediu pentru carcei deoarece acestia au drept cauza lipsa de magneziu si calciu. In acelasi mod constituie un rtemediu pentru senzatia de nod in gat.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu CALCIU-MAGNEZIU-ZINC + D3 MEDICER 120 CAPSULE