Joi , 4 Martie 2021
14% REDUCERE
CARDIO-ACTIV

CARDIO-ACTIV

Complex de ingrediente pentru inima

In stoc: 150

28 LEI
Economisesti: 4 LEI

24,00 LEI

Descriere CARDIO-ACTIV

CARDIO ACTIV
fl 60 cps
Contine un complex de ingrediente cu efecte benefice asupra inimii- in caz de angina pectorala, infarct miocardic, aritmii, hipertensiune arteriala
Magneziu marin- contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, la reducerea oboselii si extenuarii, la echilibrul electrolitic; contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii inimii
Paducel-sustine circulatia, calmul si relaxarea
Talpa gastei- sustine buna functionare a aparatului cardio-vascular
-Potasiu- contribuie la mentinerea tensiunii arteriale normale
L-arginina stimuleaza producerea de oxid nitric, cu efect vaso-dilatator si care impiedica formarea cheagurilor. L-arginina ajuta la dizolvarea placii de aterom de pe vase, fiind astfel utila in ateromatoza. Ajuta in cardiopatia ischemica, HTA, aritmii cardiace, operatii pe cord, infarct miocardic, arterita.
L-carnitina transporta acizii grasi in interiorul mitocondriilor , unde acestia sunt transformati in energie (ATP) , imbunatatind nivelul energetic. L-carnitina imbunatateste functia cardiaca, imbunatateste rata de supravietuire dupa un infarct si poate impiedica producerea altor  evenimente de acest fel.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu CARDIO-ACTIV