Sambata , 6 Iunie 2020
CROM PICOLINAT

CROM PICOLINAT

FLC DE 90 TAB cu 1000 micrograme de crom celmai puternic supliment de pe piata. Cromul sau insulina minerala actioneaza la fel ca insulina introducand glucoza in celule si reducand astfel glicemia. Reduce pofta de dulce. Pe ambele cai descrise ajuta in procesul de slabire. Cromul ajuta la arderea carbohidratilor si la cresterea masei musculare.

In stoc: 29

12,00 LEI

Descriere CROM PICOLINAT

Crom picolinat 90 tablete 0,98 mg picolinat de crom pe tableta:

Ionul de crom trivalent din picolinatul de crom este cel mai bine utilizat de catre organism.
O utilizare superioara a acestui mineral o obtinem daca tableta o luam cu un suc acru sau in timpul mesei alaturi de o salata acra sau impreuna cu fructe acre care imbunatatesc absorbtia.
Cromul care este numit si insulina minerala are in organism rol de a produce patrunderea glucozei din sange in celule ceea ce duce la reducerea glicemiei adica exact ceea ce urmarim in tratarea diabetului.
Ca atare este de folos atat in diabetul de tip 1 cat si in diabetul de tip 2.
De asemenea cromul este util in curele de slabire deoarece usureaza arderea grasimilor si reduce pofta de mancare si dorinta de alimente dulci.
Picolinatul de crom duce la crestera masei musculare.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu CROM PICOLINAT