Duminica , 20 Octombrie 2019
EXTRACT DE SANZIENE MEDICER 200ML

EXTRACT DE SANZIENE MEDICER 200ML

MOD DE PREZENTARE: EXTRACT SANZIENE FLACON 200ML. Diuretic, antiseptic, in cistite, litiaza urinara, in guta, eruptii cutanate, alergii, vertij, curata ficatul si rinichii de toxine. Util in tumori ale pielii, limbii si laringelui ulceratii, acnee, afectiuni ale uterului. Util pentru circulatia sanguina la varstnici.

In stoc: 49

12,00 LEI

Descriere EXTRACT DE SANZIENE MEDICER 200ML

Diuretic, antiseptic, in cistite, litiaza urinara, in guta, eruptii cutanate, alergii, vertij; curata ficatul si rinichii de toxine. Util in tumori ale pielii, limbii si laringelui; ulceratii, acnee, afectiuni ale uterului. Util pentru circulatia sanguina la varstnici.

Sânzienele (Galium verum) fac parte din familia Rubiaceae, fiind o plantă cu flori galbene, mici şi dese ca o ploaie de stele, cu un parfum dulce şi un gust contrastant, puternic amar.
Se mai numeşte drăgaică, floarea-lui-Sântion, închegătoare.

Tratamentul bolilor tiroidiene hipo si hipertiroidie. Tratamentul adjuvant al cistitei, cistitei cu hematurie (urinare cu sange), uretritei, nefritei si calculilor renali.

Tratamentul epilepsiei si al bolilor nervoase (nevroza, depresie, astenie).

Contra bolilor depiele: dermatozelor rebele, a eczemelor vechi si a psoriazisului.

Contra ranilor, a ranilor vechi, a cicatricilor si a infectiilor la nivelul pielii.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu EXTRACT DE SANZIENE MEDICER 200ML