Duminica , 20 Octombrie 2019
HIPOGASTRIC MEDICER 30 CAPSULE

HIPOGASTRIC MEDICER 30 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: HIPOGASTRIC FLACON 30 CAPSULE. Utila celor care au hipoaciditate gastrica care care produce simpome asemanatoare hiperaciditatii(si care se confunda intre ele). Hpoaciditatea conduce frecvent la cancer gastric. Utila in grad mare celor care consuma proteine ajutand la digestia lor pentru persoanele sanatoase. Duce la disparitia mirosului urat din gura cu originea in stomac.

In stoc: 67

5,00 LEI

Descriere HIPOGASTRIC MEDICER 30 CAPSULE

Hipogastric

Contine betaina clorhidrica, o substanta care, ajunsa in stomac, se descompune in betaina si acid clorhidric. Se stie ca in stomac se produce acid clorhidric care este esential pentru digestia proteinelor.El are si un rol suplimentar, de distrugere a bacteriilor patogene, sterilizand continutul gastric si evitand formarea de mirosuri neplacute la acest nivel.

Persoanele care au hipoaciditate digera cu greu proteinele, atat carnea, produsele lactate, cat si vegetalele bogate in proteine, cum ar fi fasolea, mazarea, ciupercile, lintea. Aceste proteine raman un timp indelungat in stomac, apar procese de putrefactie care genereaza toxine. Aceste toxine sunt cancerigene pentru stomac si de aceea, gastrita hipoacida se cancerizeaza mult mai usor decat cea hiperacida, iar pe de alta parte, ele intoxica ulterior intregul organism, producand inflamatii de tip reumatismal, afectarea ficatului, rinichilor si afectiuni la nivelul pielii.

Acidul clorhidric eliberat de catre betaina clorhidrica completeaza deficienta de acid clorhidric propriu si elimina TOATE ACESTE NEPLACERI. Pe de alta parte, sterilizarea continutului gastric elimina bacterii cu caracter patogen si elimina astfel mirosurile neplacute cunoscute drept gura urat mirositoare.

Recomandam utilizarea hipogastricului si pentru persoane care nu au deficienta de acid clorhidric atunci cand consuma cantitati mai mari de proteine sau asocieri de proteine vegetale si proteine animale, ce determina cele mai neplacute consecinte.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu HIPOGASTRIC MEDICER 30 CAPSULE