Sambata , 25 Ianuarie 2020
TRIBULUS TERRESTRIS MEDICER 30 TABLETE

TRIBULUS TERRESTRIS MEDICER 30 TABLETE

MOD DE PREZENTARE: TRIBULUS TERRESTRIS FLACON 30 TABLETE. Este in primul rand un generator de testosteron care este hormonul principal pentru functia sexuala masculina, este si un hormon pentru intinerire. Intre metodele care produc intinerire este si cresterea cantitatii de testosteron. Se recomanda si femeilor pentru combaterea frigiditatii si tuturor persoanelor cu probleme cardio vasculare.

In stoc: 34

12,00 LEI

Descriere TRIBULUS TERRESTRIS MEDICER 30 TABLETE

Tribulus terrestris este o planta perena, cultivat predominant în India și Africa.

Tribulus este menționat în textele antice medicale ayurvedice din India, datand de mii de ani. Tribulus a fost folosit pe scară largă în sistemul de medicina ayurvedica pentru tratamentul disfuncției sexuale și diverse afectiuni ale căilor urinare. Grecii au folosit Tribulus Terrestris ca un diureticelixir pentri intinerire, sportivilor.

În China și Vietnam, a fost folosit în tratamentul de hemoragie post-partum, epistaxis și sângerare gastro-intestinal.

Este un remediu folosit in Africa de Sud pentru inflamatie si artrita.

Intr-un studiu, Tribulus terrestris a crescut nivelul spermatogenezei și activitatea sexuală la animalele de laborator. Tribulus terrestris pare a ridica / a porni productia naturala de testosteron la barbati, prin activarea secretiei de hormoni și estradiol. Studiile clinice din Bulgaria au demonstrat ca Tribulus Terrestris poate fi folosit pentru creșterea nivelului de hormonilor sexuali LH (hormonul luteinizant) cu 72% și propriul nivel al corpului de testosteron liber cu 41% la bărbații adulți sănătoși, în doar cinci zile. LH reglează producția de testosteron in testicule și nivelurile ridicate de LH coincid cu un nivel ridicat de testosteron. Tribulus a devenit tot mai popular in randul sportivilor, deoarece crește puterea și rezistența. Alte studii privind utilizarea Tribulus sunt în curs de desfășurare. Extractul contine alcaloizi, saponine, rășini și nitrați și este popular folosit ca un nutrient sportiv în Statele Unite ale Americii.

Extractul de planta este recunoscut ca un diuretic și afrodiziac. El are proprietati anti-oxidante și activități hypolipedemice. Extractul de Tribulus Terrestris a fost folosit în mod eficient pentru impotenta nespecifica si imbatranire. Acesta a fost popularizat ca un remediu natural pentru a spori libidoul si fertilitatea atat la barbati cat si femei. Testosteronul a carui secretie este stimulata de catre extractul de Tribulus joaca in organismul masculin rol de protectie cardiovasculara mentinere a densitatii osoase, mentinerea tensiunii atreriale la un nivel optim. In secolul XX sportivii bulgari care foloseau in mod tradiutional Tribulus au obtinut performante sportive remarcabile.

CUVINTE CHEIE: disfunctii sexuale, apetit sexual, coltii babei,efect analgezic

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu TRIBULUS TERRESTRIS MEDICER 30 TABLETE