Sambata , 6 Iunie 2020
TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE

TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE

MOD DE PREZENTARE: TURMERIC FLACON 60 CAPSULE. Contine curcuma si extract de piper cu rol protector in cancer, reumatism si care reprezinta o puternica combinatie antioxidanta. Este important in toate formele de reumatism si in orice proces inflamator din organism. Piperul activeaza utilizarea turmericului in organism.

In stoc: 37

15,00 LEI

Descriere TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE

Turmericul are proprietati antioxidante foarte puternice care sunt amplificate datorita prezentei piperului. Ca urmare este un remediu si o preventie pentru cancer,boli degenerative datorate actiunii distrugatoare a radicalilor liberi. Pe de alta parte are si un puternic efect antiinflamator care determina efecte extrem de bune in reumatisme indiferent se originea si localizarea lor.

Este important si in alte boli cu caracter inflamator cum sun afectari de colon sau infectii ganglionare,infectii in organele interne sau pe suprafata exterioara a corpului.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu TURMERIC ACTIVAT MEDICER 60 CAPSULE