Marti , 5 Iulie 2022
ULEI DE MUSTAR 100 ml

ULEI DE MUSTAR 100 ml

Acest produs contine substante bioactive foarte importante pentru mentinerea sanatatii generale a organismului. Dintre acestea fac parte: vitaminele (A, B3, B4, B6, D, E, K, P), glicozidele, fitosterolii, substantele volatile, acizii grasi polinesaturati, clorofila, acidul linoleic si altele.

Stoc epuizat

10,00 LEI

Descriere ULEI DE MUSTAR 100 ml

Uleiul de mustar poate fi recomandat in reducerea colesterolului. Indicat pentru tratarea cu succes a durerilor reumatice; Pentru infrumusetare, poate fi folosit ca tratament de par, pentru ca are rolul de a vitaliza si intari radacina firului de par. Este un bun adjuvant in tratamentul leziunilor superficiale ale pielii deoarece are proprietati antiseptice.

Uleiul de mustar are proprietati antibacteriene, analgezice, antihelmintice si antiinflamatorii. Reduce vascozitatea sangelui, creste elasticitatea vaselor sanguine, impiedica dezvoltarea aterosclerozei si deci ajuta la normalizarea sistemului cardiovascular. Sustine buna functionare a sistemului digestiv, creste apetitul, stimuleaza procesul digestiv, creste activitatea ficatului si pancreasului. Prin acizii grasi polinesaturati si vitamina B4 ajuta la normalizarea metabolismului lipidic din ficat. Ajuta la buna functionare a sistemului endocrin si nervos.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ULEI DE MUSTAR 100 ml

276923573793695