Joi , 21 Ianuarie 2021
Ultramax

Ultramax

sustine sistemul articular

In stoc: 38

20,00 LEI

Descriere Ultramax

Colagenul este o proteina care intra in structura care sustine organismul, articulatii, tesut subcutanat, sustinerea organelor interne

atunci cand  exista o lipsa de colagen in organism, apar deteriorari care, la nivel osteoarticular, se traduc prin dureri, iar la nivel cutanat, prin fenomene evidente de imbatranire.

Productia interna de colagen scade cu varsta de aceea este nevoie de o suplimentare a acestuia.

Colagenul are o molecula foarte mare, se absoarbe foarte greu din intestin( practic deloc) si nu exista absorbtie prin piele.

Daca, insa, colagenul este hidrolizat (prelucrat in mediu apos, termic) un timp indelungat, se descompune in molecule mai mici care sunt usor absorbite atat din intestin, cat si prin piele, determinand refacerea articulatiilor, diminuarea sau chiar eliminarea durerilor in articulatii si coloana vertebrala. Astfel, se recomanda un consum sustinut de colagen odata cu inaintarea in varsta.

Consumand Ultramax veti observa o diminuare a durerilor articulare, ale durerilor de spate si o imbunatatire a calitatii pielii (in special diminuarea ridurilor)

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu Ultramax