Duminica , 16 Iunie 2019
VITAMINA E MEDICER 90 TABLETE

VITAMINA E MEDICER 90 TABLETE

MOD DE PREZENTARE: VITAMINA E FLACON 90 TABLETE. Produsul contine Vitamina E. Se recomanda ca anti-oxidant, in afectare cardiaca, infertilitate, boala Parkinson, imunitate, avort habitual, amenoree, agalactie, tulburari ale ciclului menstrual, menopauza, criptorhidie. Este util in impiedicarea oxidarii grasimilor si acizilor grasi, protejeaza Vitamina A in organism, intervine in metabolismul creatinei musculare si al apei, in metabolismul glutidic si lipidic, actioneaza ca un puternic antioxidant. Protejeaza astfel organismul de actiunea distructiva a radicalilor liberi. Este tonic al aparatului genital, atat la femei cat si la barbati.

In stoc: 34

8,00 LEI

Descriere VITAMINA E MEDICER 90 TABLETE

Produsul contine Vitamina E.

Se recomanda ca anti-oxidant, in afectare cardiaca, infertilitate, boala Parkinson, imunitate, avort habitual, amenoree, agalactie, tulburari ale ciclului menstrual, menopauza, criptorhidie.

Este util in impiedicarea oxidarii grasimilor si acizilor grasi,In acest fel impiedica oxidarea grasimilor depuse pe peretii vaselor de sange fapt care este esential in protejarea impotriva infarctului miocardic si accidentului vascular cerebral.

Protejeaza Vitamina A in organism, intervine in metabolismul creatinei musculare si al apei, in metabolismul glutidic si lipidic, actioneaza ca un puternic antioxidant. Protejeaza astfel organismul de actiunea distructiva a radicalilor liberi.

Este tonic al aparatului genital, atat la femei cat si la barbati fiind de mare importanta in impotenta masculina.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu VITAMINA E MEDICER 90 TABLETE