Sambata , 6 Iunie 2020
ZEOLIT BETA MEDICER 60 CAPSULE

ZEOLIT BETA MEDICER 60 CAPSULE

Curata sangele de la nivelul intestinului subtire, elimina ureea, protejeaza ficatul si rinichii. Este utilizat si pentru animalele din crescatorii deoarece reduce mirosul dejectiilor, pentru pesti in acvarii. Curata toxinele din sange si intestin. Foarte util in insuficienta renala cu sau fara dializa. Foarte recomandat intre sedintele de dializa. Foarte important in detoxifierea de alcool.

In stoc: 21

15,00 LEI

Descriere ZEOLIT BETA MEDICER 60 CAPSULE

ZEOLIT BETA MEDICER

Continut: 600 mg zeolit (tuf vulcanic zeolitic),pulbere din radacina de sfecla rosie (Beta Vulgaris) 104 mg, -100% natural, non-toxic, este un mineral alumino-silicat, microporos, cu proprietati absorbante,contine, cationic in cantitate mare Na+,K+,Ca+,Mp+ care pot fi schimbati usor intr-o solutie de contact, are o structura ca un fagure de miere .
Functioneaza la nivel celular prin captarea metalelor grele si toxinelor si eliminarea lor, de asemenea este eficient si in indepartarea radiatiilor .

Indicatii:

 1. Intoxicatia cu metale grele - plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc. ajung in organismul nostru din cauza poluarii apei, a aerului si a alimentelor.
 2. Intoxicatia cu pesticide - substante care ajung in organismul nostru in primul rand prin hrana.
 3. Intoxicatie cu xenoestrogeni - hormoni feminini straini de origine chimica, ajunsi in organismul uman prin lapte ,carne
 4. Diferite tipuri de cancer - studiile au demonstrat eficienta zeolitului asupra tumorilor, in general
 5. Diabet - in special asupra complicatiilor induse de diabet, dar si diabetul este temperat, ameliorat in timp
 6. Iradiere- zeolitul este, cel putin pana in prezent, cel mai eficient remediu pentru decontaminarea radioactiva a organismului.
 7. Autism - se pare ca mareste capacitatea de concentrare, asimilare de informatii si puterea de a reactiona, a relationa cu ceilalti.
 8. Hepatita - are puternice efecte protectoare hepatice, incetinind evolutia hepatitei cronice
 9. Infectii intestinale - normalizeaza flora bacteriana a intestinului
 10. Infectii virale - are efecte puternice de crestere a imunitatii
 11. Gastrita - stabilizeaza pH-ul, deci efect calmant
 12. Ulcer gastric - amelioreaza simptomele dureroase, normalizeaza secretiile digestive.

In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatranire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic.

Mod de administrare : cate 6 capsule pe zi cate doua cu 15 minute inaintea meselor principale.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ZEOLIT BETA MEDICER 60 CAPSULE