Sambata , 6 Iunie 2020
ZINC

ZINC

FLC 90 TAB. Zincul este util in cresterea imunitatii, in reducerea dimensiunilor prostatei si mai ales in combaterea aparitiei adenomului benign de prostata. Este util pentru par si unghii. Combate diareea datorita proprietatilor puternic antimicrobiene.

In stoc: 21

10,00 LEI

Descriere ZINC

ZINC - Deficienta de zinc determina aparitia unor boli pe care suplimentarea cu zinc o remediaza:

  1. Diabetul de tip 2,in care lipsa zincului impiedica formarea naturala a insulinei,
  2. Dezvoltarea Adenomului benign de prostata Prostata fiind acea parte a organismului care are cea mai mare concentratie de zinc.Deficienta de zinc duce la cresterea in volum a prostatei.Zincul este numit si Vitamina barbatilor.
  3. Cresterea in concentratie a zincului in organism creste capacitatea de aparare impotriva infectiilor, ducand la scaderea duratei gripelor,virozelor,racelilor dar si la distrugerea celulelor canceroase.
  4. Zincul opreste diareea luat atunci cand aceasta a aparut si impiedica aparitia ei daca nu este inca instalata.
  5. Zincul este deosebit de important pentru vindecarea ranilor inclusiv in ulcerele gambelor atat in utilizare orala cat si local in creme cu zinc.
  6. Deficienta de zinc duce la deteriorarea parului si unghiilor.Petele albe de pe unghii,crapaturi la colturile buzelor,par tern  uscat sunt semnele lipsei de zinc din organism.
  7. zincul se poate utiliza pentru uscaciunea pielii,calcaie crapate si in grabirea vindecarii eczemelor.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ZINC