Duminica , 16 Iunie 2019
ulei  chimen negru 50 ml

ulei chimen negru 50 ml

ulei de chimen negru

In stoc: 34

10,00 LEI

Descriere ulei chimen negru 50 ml

ULEIUL DE CHIMEN NEGRU EXTRAVIRGIN PRESAT LA RECE
Uleiul de chimen negru (nigella sativa )are proprietati deosebite pentru:
-Probleme de imunitate scazuta, incluzand infectii cu bacterii rezistente la antibiotice,virusuri, drojdii,mucegaiuri microscopice, care afecteaza atat interiorul cat si suprafata exterioara a corpului.
-Pentru par este un remediu care impiedica pierderea acestuia, instalarea calvitiei datorita mecanismelor antioxidante si a stimularii radacinilor firelor de par.
Uleiul de chimen negru are efecte de protectie a celulelor secretoare de melanina din piele, fiind un puternic protector pentru expunerea la soare . Este extrem de util pentru eczeme, inflamatii locale, rani.
Imunitatea scazuta constituie si motivul instalarii cancerului.Uleiul de chimen negru, cunoscut sub numele egiptean BARAKA,  a fost dovedit ca inhiba neo-angiogeneza, adica formarea de vase de sange noi pentru alimentarea tumorilor, producerea de metastaze si produce apoptoza, adica moartea programata a celulelor tumorale. Cancerele in care BARAKA s-a dovedit foarte eficient au fost cele de colon, plaman, prostata, pancreas ,cancerul ovarian si cancerul de san. Asociat la chimioterapie, reduce efectele secundare ale acesteia .
Tusea persistenta dupa raceli, gripe si diverse viroze, precum si pentru tusea cronica tabagica.
Se poate utiliza in astmul bronsic, pe cale interna sau prin inhalatii.
In Diabet uleiul de chimen negru a indus refacerea celulelor producatoare de insulina si a imbunatatit capacitatea celulelor de a utiliza glucoza. La fel ca Gymnema Silvestre, chimenul negru se poate utiliza in Diabetul zaharat atat insulino-dependent cat si in cel non insulino dependent.
Uleiul de chimen negru este un protector hepatic care reface ficatul deteriorat de catre anumite medicamente, alcool, alimente daunatoare in primul rand cele intens prelucrate termic cu fenomene de ardere, poluare.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ulei chimen negru 50 ml