Joi , 23 Mai 2019
ulei coriandru 50 ml

ulei coriandru 50 ml

ulei de coriandru

In stoc: 31

8,00 LEI

Descriere ulei coriandru 50 ml

ULEI DE CORIANDRU
Are proprietati importante in administrare interna, cat si in aplicatii cosmetice. 
Astfel, este binecunoscut pentru efectele sale favorabile in sfera digestiva.Astfel, uleiul de coriandru are proprietati benefice in balonari, lipsa poftei de mancare, indigestii, greturi, varsaturi, precum si in enterocolite fermentative (diaree) si spasme abdominale (colici) si impotriva parazitilor intestinali. Are rol in caz de infectii cu Candida, inclusiv Candida iontestinala, afte bucale. Favorizeaza proliferarea  bacteriilor bune in intestine. Are un continut bogat in acizi grasi utili organismului,favorizand absorbtia vit D (ce are nevoie de grasimi pt a fi eficienta) si vit A, si E. Ajuta la scaderea colesterolului. Este utila in raul de miscare si dupa mese copioase.
Este chelator al metalelor grele din organism, al toxinelor acumulate, intareste ficatul si este o importanta sursa de anti-oxidanti. Stimuleaza glandele endocrine, fiind utila in diabet, tulburarimenstruale. Ajuta in cancer.
Are rol in infectii urinare cu E. coli. Este afrodisiac. Are efect de incalzire a corpului, este analgezic-important in calmarea durerilor reumatice, musculare (util si sportivilor), in stari gripaled, nevralgii, guta. Ajuta in circulatia periferica deficitara si in hipo/hipertensiune arteriala.  Stimuuleaza lactatia la femeile care au nascut.
De asemenea, uleiul de coriandru are si efecte importante in oboseala cronica, astenie, fiind un neurotonic, stimulant al memoriei. Are rol de armonizare a sistemului nervos, atat in stimulare si revigorare, cat si in linistire, in perioadele de suprasolicitare. Aduce calm, echilibru. Elimina starile de fruica. Amplifica linistea interioara, stimuleaza creativitatea, capacitatea de a depasi dificultatile, prin abordarea unei atitudini optimiste. Ajuta in insomnii, migrene. 
Aplicat pe piele, uleiul de coriandru reda aspectul placut al pielii grase, reduce excesul de sebum. Pentru masaj, se aplica pe zonelwe dureroase,incordate, la nivelul muschilor sau al articulatiilor. Pe talpi si pe palme, are efect relaxant. Se poate aplica pe gingii, pt a indeparta durerile de dinti, sau sub brat, indepartand mirosul de transpiratie.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ulei coriandru 50 ml