Vineri , 3 Februarie 2023
ulei de in 200 ml

ulei de in 200 ml

ulei de in

In stoc: 12

18,00 LEI

Descriere ulei de in 200 ml

ULEI DE IN EXTRAVIRGIN PRESAT LA RECE
Uleiul de in are cel mai ridicat continut de Omega3 dintre uleiurile vegetale.
Acizii grasi Omega3 au efectele urmatoare in organism:
-Imbunatatesc functionarea creierului prin includerea lor in membranele neuronilor, permitand evitarea depresiilor,eliminarea lor daca sunt deja initiate si sunt eficiente in boli psihice grave, inclusiv schizofrenie.
-Inlatura cauzele care conduc la ridicarea exagerata a nivelului de colesterol din sange, permitand un nivel corect al acestuia si inlaturand nevoia utilizarii medicamentelor extrem de periculoase numite statine.(puteti urmari articolul despre statine din rubrica articole).
-Acizii grasi Omega 3 au efect de reducere a vascozitatii sangelui, efect cunoscut si pentru aspirina. Aspirina distruge mucoasa gastro-intestinala, determina hemoragii si provoaca un mare numar de decese. Puteti evita complet utilizarea aspirinei folosind uleiul de in, din care veti obtine multe beneficii.
-Acizii grasi Omega 3 au efecte antiinflamatoare si de aceea sunt recomandati in bolile cu componenta inflamatorie cum sunt cele reumatismale,inflamatiile coloanei vertebrale,cancer.
-Acizii grasi Omega3 se recomanda sa fie folositi in cantitate egala cu acizii grasi Omega 6  care se gasesc in procent foarte mare in majoritatea uleiurilor vegetale, cum sunt cele din floarea soarelui ,porumb,soia.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ulei de in 200 ml

276923573793695