Joi , 15 Aprilie 2021
LINTE ROSIE BOABE MEDICER 500 GRAME

LINTE ROSIE BOABE MEDICER 500 GRAME

Aliment util in alimentatia diabeticilor, bolnavilor de boala celiaca (intoleranta la gluten), cardiacilor si tuturor celor cu probleme cardiovasculare.

In stoc: Doar 1 au mai ramas

6,00 LEI

Descriere LINTE ROSIE BOABE MEDICER 500 GRAME

Lintea este o sursă importantă de antioxidanti, compuşii care apără celulele organismului de acţiunea nocivă a radicalilor liberi, răspunzători de apariţia afecţiunilor cardiovasculare, a anumitor tipuri de cancer şi a altor boli asociate îmbătrânirii.

La fel ca toate leguminoasele, lintea este bogată atât în fibre solubile cat si in fibre insolubile. Fibrele solubile pot contribui la prevenirea bolilor cardiovasculare, prin acţiunea de normalizare a nivelului de colesterol din sânge. Tot fibrele solubile pot ajuta la un control mai bun al diabetului de tip 2, prin încetinirea asimilării glucozei din alimente. La rândul lor, fibrele insolubile sunt eficiente în combaterea constipaţiei, prin uşurarea tranzitului intestinal.In articole retete cu linte.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu LINTE ROSIE BOABE MEDICER 500 GRAME

276923573793695