Marti , 16 Iulie 2024
ARTERO FORTE

ARTERO FORTE

Contine un complex de plante ale caror principii active sustin functia normala a inimii si circulatia sangelui, impiedica formarea cheagurilor. Sustine productia de colesterol HDL(colesterol bun). Se recomanda persoanelor cu depuneri de grasimi la nivelul vaselor de sange, cu hipertensiune arteriala, niveluri crescute de grasimi in sange. Ajuta la curatarea peretilor vasculari, reducerea inflamatiei si contribuie la fluidizarea sangelui, imbunatatind circulatia arteriala. Contine capsaicina, tumeric, ghimpe, ghimbir, scortisoara. Produs inovativ.

In stoc: 10

26,00 LEI

Descriere ARTERO FORTE

ARTERO FORTE
60 capsule

Contine un complex de plante ale caror principii active sustin functia normala a inimii si circulatia sangelui, impiedica formarea cheagurilor.
Sustine productia de colesterol HDL(colesterol bun).
Se recomanda persoanelor cu depuneri de grasimi la nivelul vaselor de sange, cu hipertensiune arteriala, niveluri crescute de grasimi in sange.
Ajuta la curatarea peretilor vasculari, reducerea inflamatiei si contribuie la fluidizarea sangelui, imbunatatind circulatia arteriala.
Contine capsaicina, turmeric, ghimpe, ghimbir, scortisoara.
Produs inovativ.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ARTERO FORTE