Marti , 16 Iulie 2024
ALOECAPSICAM 100ML

ALOECAPSICAM 100ML

ALOECAPSICAM-CREMA FIERBINTE

In stoc: 10

18,00 LEI

Descriere ALOECAPSICAM 100ML

ALOE CAPSICAM - crema fierbinte  100 ml


 ALOE CAPSICAM crema fierbinte contine:

-Aloe vera  care are atat rolul de a determina o penetrare rapida a substantelor active in profunzimea tesuturilor, cat si un rol propriu de activare a circulatiilor sangvina si limfatica, imbunatatind oxigenarea celulara locala si starea de mineralizare si vitaminizare.

- Capsaicina naturala -rolul capsaicinei este de activator pentru circulatia sangvina, dar si de antiinflamator in procesele reumatismale.

Capsaicina utilizata constant timp de o luna anihileaza substanta P din structura nervilor care este neurotransmitator responsabil de senzatiile dureroase.

- Ulei de pirola minor care este un puternic antiinflamator care reduce rapid durerile si inflamatiile ,creand mobilitate a articulatiilor si imbunatatind calitatea vietii.

Recomandari si mod de administrare pt Aloe capsicam:

Toate problemele reumatice,prin masarea usoara a zonei cu 3-5ml lipogel, cu o manusa de plastic si protejarea zonei  cu folie alimentara sau o panza. Daca zona este izolata termic apare o senzatie intensa de caldura care dureaza mult timp si dispar durerile, iar mobilitatea in cazul utilizarii pe articulatii creste.

Arterita, picioare reci, prin masarea usoara cu lipogel. NU se abuzeaza si se foloseste doar un strat fara aplicari repetate, care pot fi iritante. Se recomanda a fi frecvent utilizata (zilnic) pentru persoanele cu arterita si probleme reumatismale si pe timp rece celor cu picioare reci.

Pentru cardiaci si persoane cu risc de cancer- zilnic in doze mici pe coloana vertebrala si in acelasi mod pentru cresterea potentei sexuale la persoane cu probleme arteriale.

NU se foloseste in zona ochilor,in caz de patrundere accidentala in ochi se spala cu apa rece, usturimea disparand in 10 minute.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest produs.

Trebuie sa te loghezi pentru a putea adauga un comentaru.

Disclaimer: Descrierile si imaginile afisate au caracter ilustrativ si pot aparea diferente fata de produsul real, neconcordante sau erori de operare.

Asemanatoare cu ALOECAPSICAM 100ML